• SPONSOREN DOS'37

 • Kleding en Materialen

 • De kledingcommissie is verantwoordelijk voor de trainingspakken van de jeugd.

  Ieder jeugdlid, dat in een competitieteam speelt, krijgt van Dos’37 een trainingspak in bruikleen. U kunt bij ons ook terecht voor voetbalsokken.

  Wedstrijdkleding (wedstrijdshirt en voetbalbroekje) ontvangt u via de leider van het team.

  Nieuwe jeugdleden en leden die van de mini's naar een competitieteam gaan.

  Voor deze leden is het handig te weten dat er voor aanvang van het nieuwe seizoen een aantal avonden gepland worden waarop we pakken uitgeven. De data van deze avonden communiceren we via de leiders van de teams.

  Start uw zoon of dochter tijdens het seizoen met voetballen, neem dan contact met ons op voor het ophalen van een pak.

  Er zal bij uitgifte een bruikleenovereenkomst getekend moeten worden dus het is belangrijk dat er dan een ouder mee komt.

  Trainingspak omruilen en inleveren

  Wanneer het trainingspak te klein is geworden of als er problemen zijn met bijv. de rits dan kan het pak in principe gewisseld worden.

  Als uw kind stopt met voetballen bij Dos’37 of als je over gaat naar de senioren ontvangen we het pak graag gewassen terug.

  Bij beschadigingen zullen we een vergoeding vragen vlgs. de bruikleenovereenkomst.

  Contact met de kledingcommissie

  De kledingcommissie is bereikbaar via de mail. Wanneer u ons een mail stuurt neemt een van de leden contact met u op. Het mailadres is kleding@dos37.nl

  Daarnaast zijn we regelmatig op trainingsavonden aanwezig voor vragen of het omruilen van pakken. Dit communiceren we ook via de leiders van de teams.