• Voorbeschouwing DOS'37 1 - DTS Ede 1

 • Voorbeschouwing eerste competitiewedstrijd in de zaterdag eerste Klasse D district oost, tussen DOS'37 1 en DTS Ede 1. 

  DOS’37 speelt morgen, na een gedwongen pauze van maar liefst 204 dagen, eindelijk weer een échte competitiewedstrijd. Dit gaat gebeuren met een frisse selectie en vrijwel dezelfde technische staf als vorig seizoen. De voorbereiding was redelijk te noemen met 5 overwinningen en 2 nederlagen.  In de strijd om de districtsbeker was DOS’37 in ieder geval succesvol, door als poulewinnaar de knockoutronde te hebben bereikt. Na 4 seizoenen op rij de achtste plaats te hebben behaald in de 1e  klasse D en vorig seizoen als rode lantaarndrager te zijn geëindigd (uiteraard met slechts 4 gespeelde wedstrijden), blijft de doelstelling dit seizoen het ontwikkelen van zowel de speelwijze als het team.

  DOS’37 selectie

  Er zijn enkele nieuwe namen bij DOS’37 1. Nieuwe assistent-trainer is oud-DOS-speler Geerten Brinkman, terwijl Joost Aman (DOS’37 JO19-1), Job Derksen (Glacis United uit Gibraltar), Nick van Ballegooijen (SVV’56-Sibculo) en Tim Sickman (Tubantia-Hengelo) de DOS-selectie komen versterken.

 • Geerten Brinkman

 • Joost Aman

 • Job Derksen

 • Nick van Ballengooijen

 • Tim Sickman

 • Historie DOS’37 vs DTS Ede

  DOS’37 en DTS zitten voor de achtste keer bij elkaar in de competitie. In totaal speelde men 16 keer tegen elkaar, waarbij er 5 gelijke spelen waren, 5 x winst voor DTS en DOS’37 won 6 keer. DTS Ede scoorde in deze duels 22 keer en DOS’37 wist 21 keer te scoren. In het seizoen 1964-1965 was in Ede de eerste ontmoeting (1-1). Twee keer speelde men nacompetitie tegen elkaar, in 1965 ging dit tegen degradatie, waarbij DOS’37 met 2-0 zich wist te handhaven en in 2007 speelde men in twee wedstrijden om promotie, waarbij DTS in Ede met 1-0 won en DOS’37 in Vriezenveen met 3-2 te sterk was. DTS ging daarna een ronde verder door DOS’37 via een strafschoppenserie te verslaan.

 • Team van de week JO10-2

 • Voor het eerst sinds lange tijd zal JO10-2 aantreden als Team van de Week. Het team zal samen met hun grote voorbeelden het veld betreden en zal in de rust een leuke activiteit doen op het hoofdveld.

  DOS’37 JO10-2 bestaat uit 8 jongens en 1 meisje en komt dit seizoen uit in de 3e klasse.

  Donderdag met de training kwam de trainer van het eerste elftal op bezoek om te kijken en wat vragen te beantwoorden. Vervolgens mochten ze nog even op de foto met de trainer van het eerste!

  Wij wensen de spelers van JO10-2 aankomende zaterdag heel veel plezier als Team van de Week!

 • Team van de week JO10-2

 • Aanstaande zaterdag is de entree tijdens de wedstrijd DOS’37 1 - DTS 35 1 gratis. Na afloop van de wedstrijd zal er buiten op het terras live muziek zijn en zal de bekende zanger Orlando Uitenwerf rond 17:30 uur optreden. Hij zal de bekende nummers van Jannnes gaan zingen. Ook hier is de entree gratis.

  Er wordt ook nog een heerlijk voetbalweer beloofd morgen.

  Wij zien jullie graag bij ons op het sportpark!