• Voetbalseizoen DOS-jeugd zal worden afgesloten met het EK-toernooi

 • Terwijl in Duitsland het Europees Kampioenschap toe is aan de achtste finale, zullen onze jonge voetbalhelden morgen het voetbalseizoen afsluiten met hun eigen EK-toernooi!

  Morgenochtend zullen de spelers van de Mini’s, JO8, JO9 en JO10 iets na 9.00 uur aftrappen en wij verwachten rond 11.30 uur te weten wie de kampioenen zullen zijn. Bij het toernooi voor de jongste jeugd zal er 6vs6 worden gespeeld op een kwart veld.

  Na de middag mogen de spelers van JO11, JO12, JO13, JO14 en MO13 opdraven en staan de eerste wedstrijden gepland om 12.35 uur. Rond 14.30 uur is het toernooi afgelopen en weten we wie zich kampioen mag noemen van het middagtoernooi. Deze leeftijdsgroep zullen de wedstrijden spelen op een half veld, waar er 8vs8 wordt gespeeld.

  Hieronder treffen jullie de teamindelingen + toernooischema’s aan voor beide toernooien:

  Link met teamindeling mini’s tot en met O10
  Link met toernooischema mini’s tot en met O10
  Link met teamindeling O11 tm O14
  Link met toernooischema O11 tm O14

  Tussen beide toernooien in zullen we afscheid nemen van Herman Franke. Herman heeft zich als keeperstrainer en -coördinator jarenlang ingezet voor de ontwikkeling van onze jeugdkeepers en is tevens ook keeperstrainer geweest van de eerste selectie. Wij zijn Herman zeer dankbaar voor alles wij het heeft betekend voor onze vereniging en willen zijn afscheid dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

  Graag zien we jullie morgen op ons sportpark. De weersomstandigheden lijken perfect en we zullen er met elkaar weer een mooie dag van maken!

  JC DOS’37