• SPONSOREN DOS'37

 • Fysiotherapie

  Beste Dosser,

  Het seizoen 2023/2024 staat voor de deur en de medische staf is weer ingevuld voor het seizoen! De staf van de verzorging van Dos’37 bestaat voor het komende seizoen uit de volgende mensen. 

  Het verzorgingsteam: Mike Huizenga, Marlou Spijkerman, Jip Wiertz en Rolf Abbink.  

  Mike Huizenga:
  Verzorging 1ste en voor de gehele club op de dinsdag en de donderdag avond. Rondom de trainingen en wedstrijden van het eerste is het mogelijk voor eenieder om blessures te laten beoordelen of om te tapen. 

  Marlou Spijkerman: 
  Verzorging 1ste en voor de gehele club op de trainingsavonden van ons eerste elftal en zal samen met Jip Wiertz afwisselen, om mee te gaan met ons eerste elftal.

  Jip Wiertz: 
  Verzorging 1ste en voor de gehele club op de trainingsavonden van ons eerste elftal en zal samen met Marlou Spijkerman afwisselen, om mee te gaan met ons eerste elftal.

  Mitchell de Koster:
  Mitchell is er op dinsdagavond om hersteltraining te geven. De hersteltraining is voor alle leden van Dos die graag een blessure na willen laten kijken of voor de wedstrijd getaped moeten worden. Ook kan Mitchell individuele spelers testen op kracht, lenigheid of conditie. Hierdoor kunnen er specifieke vaardigheden van spelers ontwikkeld worden en persoonlijke doelen gesteld en gerealiseerd worden. Individuele testen worden in overleg met Mitchell gepland en vallen onder de zorgverzekering.

  Doel hersteltraining:

  Mitchel zal hersteltraining geven op de dinsdag avond. Het is voor alle Dossers mogelijk om deel te nemen aan de hersteltraining. Als je geblesseerd bent en je wilt graag onder begeleiding teruggebracht worden op wedstrijdniveau dan kan dit middels de hersteltraining. Heb je interesse in de hersteltraining vraag het aan de verzorgers of bel naar 0546-898000. 

  Mitchell zal samen met Rolf Abbink optreden als coördinator van het verzorgingsteam. Heb je vragen over de verzorging of wil je meer informatie informeer dan bij Mitchell of Rolf. Dit kan op 0546-898000. 

  Aanwezigheid verzorging:                                 

  Dinsdag: 19.30 – 20.30          

  Dinsdag hersteltraining: 20.00 - 21.00  

  Donderdag: 19.30 - 20.30             

  Zaterdag: inloopspreekuur/mogelijkheid tot beoordeling blessures, tijd in overleg met Jip Wiertz of Marlou Spijkerman.

  De medische staf is aanwezig op bovenstaande tijden. Houd hier rekening mee. Verzorging zal uitsluitend op deze momenten plaatsvinden. Maak gebruik van de expertise wanneer die aanwezig is. Wanneer je donderdag weet dat je zaterdag verzorging nodig bent of getaped moet worden, probeer dit dan donderdag al kort te sluiten met de verzorgers. 

  Blessures!                                                                                     
  Elk seizoen ontstaan er weer blessures. Een ongeluk zit spreekwoordelijk in een klein hoekje! Jong en oud kan dat gebeuren.  Binnen Dos’37 moet het komend seizoen mogelijk zijn voor iedereen om zijn of haar blessure te laten beoordelen. Dit kan op de trainingsdagen dinsdag en donderdag en ook op de zaterdag.  

  We doen het samen:
  Met bovenstaande staf hebben we het voor het komende seizoen weer goed voor elkaar. Dit is iets waar we als vereniging best trots op mogen zijn. Alle verzorgers doen het werk voor hun plezier en hopelijk hebben alle leden plezier van hen! We hopen samen door deze invulling alle Dossers zo fit mogelijk door het komende seizoen te loodsen. 

  Opleiden:
  We willen en kunnen fungeren als opleidingsteam. Dit houdt in dat we ons beschikbaar stellen als stageadres voor het ROC en dat er (mogelijk) het hele seizoen een stagiaire aanwezig zal zijn om onze medische staf te ondersteunen.  

  Huisregels Fysio Twenterand verzorgingsruimte: 

       1. Alleen op sokken of slippers de ruimte betreden. 

      2. Materialen worden alleen nog verstrekt aan leiders van teams en worden
          alleen door leden van het  verzorgingsteam verstrekt. 

      3. Er wordt GEEN tape verstrekt voor het ophouden van sokken of
          voetbalschoenen. 

      4. Houd de ruimte ten alle tijden schoon en netjes. 

      5. Respecteer het verzorgingsteam. 

  Volg ons ook op social media: Voor het laatste nieuws en nieuwste updates. 

 • Facebook

 • Twitter

 • Website