• Update De Grote Clubactie 2020

 •  

  Enkele weken geleden zijn wij gestart met De Grote Clubactie. Deze verkoopactie loopt nog door tot 24 november maar door het groeiend aantal coronabesmetting, helaas ook bij ons in de regio, vinden wij het niet meer verantwoord om onze jeugdspelers langs de deuren te laten gaan en willen daarom iedereen die loten heeft verkocht via het verkoopboekje verzoeken deze in te leveren.

  Omdat de komende periode ons clubgebouw gesloten is kan het verkoopboekje gedeponeerd worden in de brievenbus aan de Ruyterstraat 7 (duidelijk voorzien van naam en team).

  Uiteraard kan de (online) verkooplink (https://lot.clubactie.nl/lot/dos'37/473130) tot aan 24 november nog gewoon gebruikt worden en wij willen iedereen dan ook vragen de komende periode deze link nog bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen.

  Onderstaand vinden jullie nog even een paar belangrijke data voor de Grote Clubactie:

   

  Dinsdag 24 november “Sluiting invoer eenmalige machtiging”
  Dit is de laatste dag dat verkochte loten via het verkoopboekje met eenmalige machtiging kunnen worden ingevoerd in ‘Mijn Grote Clubactie’.  Houd deze deadline goed in de gaten! Geen invoer betekent helaas ook geen opbrengst. Loten die online verkocht zijn, hoeven niet ingevoerd te worden.

   

  Dinsdag 24 november “Sluiting online verkoop”
  Tot en met 24 november kunnen er online loten worden verkocht.

   

  Woensdag 9 december “Trekking Grote Clubactie 2020 + Superlot”
  Op woensdag 9 december vindt de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats onder toeziend oog van de notaris. Naast de trekking van de Grote Clubactie-loterij, vindt op deze dag de trekking van het Superlot plaats.

   

  Donderdag 10 december “Bekendmaking trekkingsuitslag”
  Een dag na de trekking, op donderdag 10 december 2020, wordt de trekkingsuitslag op de website gepubliceerd.

   

  Vanaf 15 december “Deurmatdatum cheque”
  Bij alle deelnemende verenigingen valt vanaf 15 december de cheque met de opbrengst van de club op de deurmat. Hiermee kan het succes gevierd worden!

   


  HIERBIJ WILLEN WIJ IEDEREEN NOGMAALS BEDANKEN VOOR HET MEEWERKEN AAN DE GROTE CLUBACTIE!