• Jeugdspelers DOS’37 uitgenodigd voor Regiotrainingen FC Twente/Heracles academie & FC Emmen

 • Diverse jeugdspelers van DOS’37 zijn uitgenodigd voor trainingen bij respectievelijk de Twente/Heracles academie en FC Emmen.


  De Regioteams binnen FC Twente / Heracles zijn bedoeld voor
  spelers die op dit moment (nog) net niet in aanmerking komen voor het Academieteam maar die FC Twente/Heracles wel willen monitoren en beïnvloeden door ze 1 keer per week uit te nodigen voor een training (of oefenwedstrijd).

  Voorheen zou een speler dan gelijk een stagetraject bij het
  Academieteam volgen van een aantal trainingen. Nu kunnen deze spelers wekelijks komen trainen in het
  Regioteam. Op die manier kunnen ze de speler gedurende een langere periode aan het werk zien en zal de
  speler minder ‘spanning’ ervaren dan bij een stagetraject van een beperkt aantal trainingen.

  Hieronder tref je de spelers die uitgenodigd zijn door FC Twente/Heracles + FC Emmen:

  O9 & O10
  Mohammed Al Kashto en Tieme Snippe (O9) en Filip Abbink, Sil Borsje en Mick Schoemaker (O10) zijn door de academie van FC Twente/Heracles uitgenodigd voor de Regiotrainingen, die op de vrijdagmiddag zullen plaatsvinden.

  In totaal staan er 23 trainingen op het programma waarbij er tussentijds geen selectiemomenten zullen plaatsvinden. Aan het einde van het seizoen zal er bepaald worden of ze in het nieuwe seizoen nogmaals uitgenodigd gaan worden. 

 • Tieme, Sil, Filip, Joep, Mick en Mohammed

 • O11:
  Joep Jansen zal meedoen aan het Regiotraject O11 van de FC Twente/Heracles Academie. Dit betekent dat Joep in totaal 8 trainingen afwerkt op het trainingscentrum in Hengelo. Na deze 8 trainingen zal er bepaald worden of hij ook in aanmerking komt voor de volgende cyclus. O11-1 speler Jochem Spenkelink trainde de afgelopen tijd ook al mee met het Regioteam.

  O14 & O15:
  Stan Entjes & Levi Schaap zullen dit seizoen mee gaan trainen met respectievelijk het Regioteam O14 & O15 van het FC Twente/Heracles Academie. De jeugdspelers, die dit seizoen beide in de O15-1 spelen, zullen iedere maandagavond trainen samen met zo’n 10-15 andere talenten uit de regio. Aan het einde van het seizoen krijgen deze spelers te horen of ze in aanmerking komen voor het Academieteam van FC Twente / Heracles. 

 • Levi en Stan

 • O17:
  Gijs Wilharms & Taiwo Francismouth zijn de afgelopen maanden veelvuldig bekeken door FC Emmen en deze spelers zijn uitgenodigd om een aantal stagetrainingen + wedstrijden af te werken binnen de jeugdopleiding van FC Emmen. Later dit jaar zal er bepaald worden of ze aansluiten binnen de academie. 

 • Gijs en Taiwo

 • Voor bovenstaande jeugdspelers is dit natuurlijk een prachtige en unieke kans om zich wekelijks op een hoog niveau te ontwikkelen. Wij wensen deze jeugdspelers veel succes en plezier toe.
  Als DOS’37 zijn we er trots op dat bovenstaande jeugdspelers deze kans krijgen op een prachtig podium.