• Teamindeling jeugdteams 2021-2022

 • Beste spelers en ouders,

  Op de achtergrond is er de afgelopen periode hard gewerkt aan de teamindelingen voor het seizoen 2021-2022. Hierbij is er meerdere keren gesproken met trainers, interne scouting en jeugdco√∂rdinatoren. 

  Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met deze nieuwe teamindeling weer een leuk seizoen tegemoet gaan, waarbij we verwachten eindelijk weer in competitieverband te zullen spelen. Vanaf aankomende woensdag 19 mei zullen we alvast met de nieuwe teams starten, zodat de spelers en trainers de komende periode aan elkaar kunnen wennen.

  Helaas hebben we dit seizoen (bijna) niet in competitieverband gevoetbald maar door het organiseren van vele onderlinge wedstrijden en het feit dat diverse jeugdspelers al in een vroeg stadium mee gingen trainen met een hoger team, zijn wij ervan overtuigd dat we dit jaar ook goed onderbouwde teamindelingen hebben. Uiteraard hebben we ook nu weer enkele moeilijke beslissingen moeten nemen, deze zijn in goed overleg gegaan met bovengenoemde betrokkenen.

  Hieronder treffen jullie de nieuwe teamindelingen van onze jeugdteams aan voor het seizoen 2021-2022.

  Gelijke Kansen (t/m JO10)
  Onderbouw (JO11 & JO12)
  Middenbouw (JO13 t/m JO15)
  Bovenbouw (JO17 t/m JO19)

  Trainingsschema komende periode:

  Zoals gezegd zullen we vanaf woensdag 19 mei starten met de nieuwe teams en staat zaterdag 3 juli de laatste activiteit van het seizoen op het programma. Onderstaand tref je het trainingsschema tot en met donderdag 1 juli.

  Klik hier voor het trainingsschema vanaf woensdag 19 mei 2021.

  Uiteraard gelden de richtlijnen zoals die we momenteel hanteren rondom trainingen en wedstrijden nog steeds. Dat betekent onder andere dat ouders helaas niet welkom zijn op het sportpark. Mocht hier in de komende periode verandering in komen, brengen we jullie uiteraard op de hoogte.

  Op donderdag 20 mei zullen de selecties van het 1e en 2e bekend gemaakt worden voor het seizoen 2021-2022.

  Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn over de teamindeling, kun je uiteraard contact opnemen met Marc Meier (Hoofd Jeugd Opleidingen). Dit graag voor woensdag 19 mei.


  T: 06-23146343
  M:
  hjo@dos37.nl