• Teamindeling 2020 – 2021

 • Beste ‘DOSSERS’,

  Graag brengen wij namens de Jeugdcommissie jullie op de hoogte over de stand van zaken betreft de teamindeling van het seizoen 2020 – 2021:

  Dit seizoen was het een seizoen om natuurlijk niet snel te vergeten. In verband met het coronavirus hebben we helaas het volledige voetbalseizoen niet kunnen uitvoetballen. Gelukkig zijn alle jeugdteams vanaf 11 mei weer in training en gaan we ervan uit dat de competitie na de zomer weer hervat wordt.

  Momenteel hebben we de eerste concept teamindeling klaar voor het seizoen 2020 – 2021. Dit hebben we gedaan na goed overleg met de trainers, scouts, coördinatoren en jeugdcommissie. Zo hebben we de trainers een aantal keer gesproken en is er ook veelvuldig overleg geweest met de scouting.

  Ondanks dat het seizoen niet is uit gevoetbald, zijn wij ervan overtuigd dat we dit jaar goed onderbouwde teamindelingen hebben. De laatste puntjes worden de komende weken nog op de spreekwoordelijke i gezet, als we alle trainers, leiders en scouts de concept teamindeling voorleggen.

  Op donderdag 4 juni wordt de teamindeling van zowel de onderbouw als bovenbouw op de website gepubliceerd. Met ingang van maandag 8 juni wordt er met de nieuwe teams getraind. Vier weken lang tot en met de eerste week in juli, waar zowel de spelers als trainers vast kunnen wennen aan hun team voor het seizoen 2020 – 2021.

  We houden ons natuurlijk wel aan de protocollen en mocht iets hierin gewijzigd worden, krijgen jullie hierover bericht. Rest ons nog om jullie nog fijne trainingsweken toe te wensen.

  Sportieve groet,

  Marc Meier (Hoofd Jeugd Opleidingen)
  John Fraterman (Coordinator Bovenbouw)