• Talententeam Reggestreek komt trainen

 • Talententeam Reggestreek komt trainen

  Vanaf a.s. vrijdag komt het Talententeam Reggestreek drie weken lang trainen op het complex van DOS’37. Het Talententeam geeft ambitieuze meiden de mogelijkheid om vereniging overstijgend met elkaar te voetballen. Er wordt één keer in de week getraind, daarnaast doen de meiden mee aan wedstrijden en toernooien. 

  Charlotte van Doorn is één van de initiatiefnemers voor het oprichten van het team. In een interview met de Tubantia, dat ze gegeven heeft tijdens de aftrap van het talenteam, zegt ze het volgende. “Ze krijgen de kans om met de beste speelsters uit de regio te trainen en spelen en zich zodoende aan elkaar optrekken. Ook kan je het team zien als een soort voorselectie. We brengen talent in beeld en we hebben een heel kort lijntje met de trainer van de beloften bij FC Twente vrouwen”. 

  Voor DOS’37 zijn er inmiddels twee meiden die in de selectie voetballen van het talententeam: Maniek Dekker uit de JO-15 1 speelt vanaf januari bij het talententeam. Ze heeft daar een selectieprocedure doorlopen waarbij ze het opnam tegen 45 meiden. Vlak voor de zomer is Zoë Vrielink uit de JO-13 1 gestart bij het talententeam. Binnenkort zullen de meiden zelf vertellen hoe zij het ervaren binnen het team.

  Daarnaast zal Jet Wessels uit de JO12-1 binnenkort starten met haar selectieprocedure voor de MO-12. 

  Wij willen het talententeam van harte welkom heten op sportpark het Midden bij DOS’37. 

  Ben jij een sportieve meid en wil je ook graag kennismaken met het voetbalspelletje? Neem dan contact op met onze jeugdcommissie (per mail jeugdzaken@dos37.nl)

  De foto’s komen van de facebookpagina van Talententeam Reggestreek.