• Supportersvereniging schenkt nieuwe jassen en petten aan de VUT ploeg van DOS’37

 • Ook voor de VUT-ploeg van DOS’37 is het door het Coronavirus  allemaal anders, maar toch staan ze allemaal wekelijks klaar voor hun plaatselijke trots. 

  Wat ben je als voetbalvereniging tegenwoordig zonder een betrokken onderhoudsploeg en daarom is er veel waardering voor de arbeid die elke weer verricht wordt op en rondom Sportpark het Midden.

  Velden worden geprepareerd voor de (onderlinge) wedstrijden en trainingen en vele onderhoudsklussen worden uitgevoerd om het terrein spik en span te houden.

  Gehaktballen en koffie

  Het was de gewoonte dat de VUT-ploeg elke dinsdagochtend bij elkaar kwam om gezamenlijk het noodzakelijke onderhoud te verrichten. Uiteraard was dit voor de heren ook een moment van gezelligheid en werden de actualiteiten in de voetbal en politiek maar ook  mooie momenten uit het verleden besproken. Daarnaast werd er op zijn tijd ook gezorgd voor de innerlijke mens met een heerlijk balletje gehakt.

  Helaas is het nu allemaal niet meer mogelijk, om met z’n allen aanwezig te zijn op het Sportpark ’t Midden. Er worden uiteraard nog steeds de nodige werkzaamheden uitgevoerd, maar alles op een gepaste afstand en met inachtneming van de nodige voorzorgsmaatregelen.

  Supportersvereniging schenkt jassen en petten

  Als blijk van waardering heeft de Supportersvereniging van DOS’37 deze heren afgelopen dinsdag in het zonnetje gezet en zijn er nieuwe jassen en petten geschonken. Hierdoor kan de VUT-ploeg van DOS’37 in weer en wind toch lekker aan het werk bij DOS’37.

  Een mooi gebaar in deze tijd van de Supportersvereniging en laat zien dat ondanks de vervelende periode waarin we met elkaar zitten de binding nog steeds erg groot is binnen onze vereniging. Samen staan we sterk, zowel in goede als in slechte tijden!

  Wil je ook lid worden van deze mooie Supportersvereniging van DOS’37? Neem dan even contact op met Dick Boswinkel, telefoon 06-5393 2238.