• Steun DOS’37 tijdens de Grote Clubactie 2021!

 • Ook dit jaar doet DOS’37 weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf 18 september is het weer mogelijk om loten te (ver)kopen en hiermee onze mooie vereniging te steunen.

 • Net zoals vorig jaar zijn er meerdere verkoopmethodes:

  • Verkoop via het traditionele verkoopboekje, voor verkoop aan de deur. Alle jeugdleden zullen middels zijn/haar teamleider voorzien worden van een verkoopboekje.
  • Verkoop via (persoonlijke) online verkooppagina. Middels een internetlink, welke door te sturen is via bijvoorbeeld WhatsApp, Social media en overige digitale kanalen, kunnen loten verkocht worden. Dit proces verloopt automatisch en hier is geen verdere administratie voor benodigd.
  • Verkoop van Superloten; met een Superlot t.w.v. € 150,00 worden in 1 keer 50 loten verkocht en dit levert dan weer € 120,00 op voor de vereniging!
 • De verkoop gaat met eenmalige machtiging dus de (jeugd)leden gaan niet met contant geld over straat. De koper van een lot ontvangt vervolgens op zijn/haar bankafschrift de afschrijving met vermelding van het lotnummer.

  Uiteraard hopen we dat de Grote Clubactie dit jaar weer een groot succes word. Waar we vorig jaar ingezet hebben op het verduurzamen van onze accommodatie hebben we ook dit jaar natuurlijk weer vele doelen waar we mee aan de slag willen. Het verder verduurzamen van onze accommodatie staat hoog op het lijstje maar ook willen we de komende jaren gaan investeren in inventieve zaken zoals vide0-analyse software.

  Om actieve verkoop te stimuleren verloten we onder de deelnemers die meer dan 10 loten verkopen een aantal leuke prijzen. Daarnaast zullen we de deelnemer die de meeste loten verkoopt belonen met een ultieme voetbalverrassing, namelijk een voetbalshirt van Mystery United!

  Het seniorenteam die de meeste loten verkoopt zullen wij belonen met 4 kannetjes bier in de kantine (of een soortgelijke beloning mocht bier niet in de smaak vallen).

  Voor alle jeugdleden en de seniorenteams wordt een (persoonlijke) verkooppagina aangemaakt, hierover zal nog nader bericht volgen.

 • Als verkoper van de loten maak je ook nog eens kans op landelijke prijzen. Wat dacht je van vrijkaarten voor Duinrell, Slagharen of een trainingspak van Masita. Doe je mee aan de Kids-verkoopwedstrijd? Dan kan je zelfs een Nintendo Switch of een fiets winnen! Ga voor meer informatie naar https://www.clubactie.nl/lotenverkopers/win-acties/

 • Ook dit jaar is het weer de moeite waard om loten te kopen met een karrenvracht aan mooie prijzen. Wat te denken van de hoofdprijs van EUR 100.000,00 of een keukencheque t.w.v. EUR 10.000,00. Daarnaast zijn er nog vele mooie andere prijzen te winnen. Kijk voor het complete overzicht op https://www.clubactie.nl/lotenkopers/prijzen-uitslag/

 • In de komende week zullen wij via de appgroepjes de laatste informatie delen met onze jeugdleden en zullen de verkoopboekjes worden uitgedeeld.