• Spelersnieuws!

  • Voor komend seizoen verwelkomen we zowel Senna Silva van der Veen (18 jaar) van Juventa uit Wierden als Mark van Pijkeren (23 jaar) van SV Rijssen in onze selectie. Beide spelers hebben te kennen gegeven dat ze op zoek zijn naar een sportieve uitdaging en zich graag ontwikkelen op een hoger niveau.

    Zij zullen komende zomer aansluiten bij de selectie van D.O.S ‘37 om een plaats bij de eerste 18 af te dingen.  Senna is een aanvaller die ondanks zijn jonge leeftijd al wat jaren ervaring heeft bij in de voorhoede van het eerste elftal van Juventa.


    Mark is opgeleid bij Excelsior’31 waar hij alle hoogste jeugdteams heeft doorlopen. Het is hem net niet gelukt om de stap naar het eerste elftal te zetten bij Excelsior’31. Het huidige seizoen beproeft hij zijn geluk bij SV. Rijssen, maar voor komend seizoen wil hij zich graag op een hoger niveau verder ontwikkelen waarbij zijn keuze op DOS’37 is gevallen.

    We zijn blij dat beide spelers voor onze vereniging kiezen om zich op een hoger niveau verder te ontwikkelen en we heten hen van harte welkom.