• Sfeerverslag herfsttoernooi

 • DOS’37 Herfsttoernooi goed verlopen!

  Door de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus worden er momenteel helaas geen competitiewedstrijden gespeeld. Om onze jeugdspelers toch zoveel mogelijk betrokken te houden bij onze vereniging stond afgelopen zaterdag het DOS’37 herfsttoernooi op het programma.

  Mini’s en JO8/JO9:

  We begonnen de dag met het interne toernooi voor de jongste jeugd. Meer dan veertig spelers uit de JO8 en JO9 categorie speelden een 4 tegen 4 toernooi op het kunstgras en in de Mini-arena werd het toernooi voor de allerjongsten gespeeld.

  Vol enthousiasme arriveerden de spelers op het sportpark en werden door de organisatie opgevangen. Rond 9.00 uur begon de strijd tussen de Premier Leagueclubs. Onder de bezielende leiding van tal van jeugdtrainers werd er fanatiek samengespeeld en gestreden voor de Herfstbokaal, dit allemaal live te volgen via Facebook!

  Na een welverdiende beker ranja begon rond 10.15 uur de finaleronde. Uiteindelijk bleek Liverpool (bestaande uit Niek ten Vregelaar, Sam en Filip Abbink, Jip Goosselink en Tommy Schraven en begeleid door Koen Nijkamp) de sterkste ploeg door in de beslissende wedstrijd met 1-0 te winnen van Arsenal.

  Ondertussen waren ook de Mini’s verwikkeld in een mooie strijd. De 4 teams waren voor deze keer vernoemd naar bekende eredivisie clubs. Heracles (in het wit) ging er met de winst vandaar . Het team bestaande uit Joep Oppedijk, Thije Dasselaar, Noud Boshoeve, Finn Ogink en Toon Borsje en onder begeleiding van trainer Chiel Dasselaar ging met de mooie bokaal naar huis.

 • Winnaars Mini's

 • Winnaars JO8-JO9

 • JO10-JO12:

  Ondertussen stonden de spelers uit de leeftijdscategorie JO10, JO11 en JO12 al te trappelen om de wei in te mogen. Nadat Marc Meier de spelers verwelkomd had en de verschillende jeugdtrainers zich over hun groep ontfermd hadden, kon ook voor deze spelers de strijd tussen de Spaanse La Liga clubs beginnen. Er werd leuk samengespeeld door de verschillende teams en af en toe was er natuurlijk ook ruimte voor een indrukwekkende soloactie.

  Gezien het tijdstip was er na de poulewedstrijden even tijd voor een goed belegde boterham en een lekkere beker ranja. Tijd voor de finaleronde…de eindstrijd ging tussen Valencia en Villareal. Uitslag 1-0, waarna Nout Slaat, Suze Voortman, Jochem Spenkelink, Sieme Stoelhorst, Deon Nijland en begeleider Gijs Bosboom de mooie herfstbokaal in ontvangst konden nemen.

 • Winnaars JO10-JO12

  Winnaars JO10-JO12
 • JO13-JO15:

  In de middag stond het interne toernooi voor zowel de JO13-JO15 als de JO17-JO19 op het programma. Op het vers gemaaide gras van veld 1 konden de gladiatoren van de JO13 en JO15 teams kun kunsten tentoonstellen. Tijdens dit, goed bezette toernooi met veel enthousiaste spelers, werd er 6-tegen-6 gespeeld op een kwart speelveld.

  Je kon merken dat de spelers er zin in hadden, ze waren gretig en er werd fysiek maar sportief gevoetbald. Als uiteindelijke winnaar, van dit tot Sponsortoernooi omgedoopte toernooi, kwam R&S Products naar voren. In de eindstrijd tegen Opel Kamp/OH reclame bleek het team van Ryan Vrielink, Thijs Ploer, Douwe Smelt, Matthias Prinsen, Levi Schaap, Teun Reimert, Lars Haan en Lynn Dekker de betere partij (winst 2-1).

  JO17-JO19:

  Ook bij het interne toernooi voor de JO17-JO19 spelers werd er fanatiek gestreden om de titel. Na een paar weken zonder een echte wedstrijd gespeeld te hebben was dit voor de spelers toch wel erg fijn, even lekker vol aan de bak!

  De eindstrijd tussen Timmerhuis Groep en Dekker Aan- en Verbouw werd gewonnen door Timmerhuis Groep (bestaande uit Mil Schipper, Mido Meupelenberg, Bart Webbink en Chiel Dasselaar) met 2-1.

  Als organisatie hebben we ontzettend genoten van deze mooie voetbaldag en willen dan ook alle spelers en begeleiders bedanken voor hun inzet en aanwezigheid!