• Selectietrainers seizoen 2021-2022:

 • In de afgelopen periode zijn er diverse gesprekken gevoerd met de huidige groep jeugdtrainers. Naast het evalueren van de afgelopen periode, hebben wij ook alweer vooruitgekeken naar seizoen 2021/2022.

  Door het vroegtijdig aangaan van deze gesprekken hebben wij geprobeerd zoveel mogelijk duidelijkheid voor zowel vereniging als trainers te krijgen. Wij zijn dan ook trots om te kunnen melden dat wij met de meeste selectietrainers overeenstemming hebben bereikt om ook het aankomende seizoen weer actief te zijn binnen de jeugdopleiding van DOS’37.

  Bovenbouw:

  Marc Schoemaker zal na de zomer voor het vierde seizoen JO19-1 van trainingsstof gaan voorzien. Schoemaker, vanaf seizoen 2018-2019 actief als trainer van de JO19-1, trainde in het verleden jeugdteams van MVV’27, SVZW en DETO en daarvoor ook al meerdere jeugdteams van DOS’37.

 • Marc Schoemaker trainer JO19-1

 • Dennis Broekate gaat zijn tweede seizoen in als trainer van JO17-1. Broekate was jarenlang een gewaardeerde aanvaller in zowel het eerste, als het tweede elftal van DOS’37. In het verleden was Broekate ook al actief als trainer van verschillende jeugdteams binnen DOS’37.

  Middenbouw:

  Ook Jim Bolink gaat zijn tweede seizoen in als trainer van JO15-1.  Jim was voorheen ook al een seizoen actief als trainer van onze JO17-1. Hij heeft een verleden als jeugdtrainer (en speler) van De Zweef uit Nijverdal.

  Voor JO13-1 hebben wij overeenstemming bereikt met eerste elftalspeler Hidde Boers. Boers, een exponent uit de eigen opleiding, timmert al een aantal jaren aan de weg als jeugdtrainer. Na diverse teams in de onderbouw te hebben getraind staat hij dit seizoen aan het roer van JO11-1.

 • Hidde Boers JO13-1

 • Onderbouw:

  De plek als trainer van JO11-1 zal aankomend seizoen worden ingevuld door Glenn Jansen. Jansen, ook speler van onze eerste selectie, is sinds seizoen 2019-2020 groepshoofd JO10.

  Gelijke Kansen:

  Tom Braakhuis wordt het nieuwe groepshoofd JO10, momenteel is hij het groepshoofd JO9.

  Joost Aman zal de plek als groepshoofd JO9 gaan invullen, momenteel is Joost ook al betrokken bij de JO9 als trainer.

  Sander de Witte blijft ook volgend seizoen (zijn derde seizoen) actief als groepshoofd JO8 en ook met eerste elftalspeler Martijn Olde Olthof hebben we overeenstemming bereikt als groepshoofd Mini’s.