• Schrijf je nu in voor de DOS’37 Voetbalschool!

 • De DOS’37 Voetbalschool bestaat dit najaar uit een cyclus van 8 trainingen. Alle jeugdleden van de mini’s tot en met O13 kunnen op de vrijdagmiddag een extra trainingsmoment krijgen, waar vernieuwde oefeningen zullen worden afgewerkt. De eerste training is op 30 september. De trainingen zullen om 16.15 uur beginnen en rond 17.15 uur is het afgelopen.

  Wil jij graag extra trainingen volgen om jouw skills en vaardigheden nog verder te ontwikkelen? Dat kan! Deelname is geheel gratis.

  Aanmelden kan door een mail te sturen naar hjo@dos37.nl. Graag je naam + team doorgeven. Dit kan uiterlijk tot 26 september. 

 • Tijdens deze 8 trainingen staat jouw ontwikkeling als voetballer centraal. Samen met de enthousiaste jeugdtrainers van DOS’37 zullen we weer leuke en leerzame trainingen aanbieden.

  Onderstaand tref je de data:
  Vrijdag 30 september

  Vrijdag 7 oktober

  Vrijdag 14 oktober

  Vrijdag 28 oktober

  Vrijdag 4 november

  Vrijdag 11 november

  Vrijdag 18 november

  Vrijdag 25 november (Laatste training bij Good Life Sports)

  Op dinsdag 27 september volgt er voor alle deelnemers een mail met alle informatie. De laatste training zullen we afwerken in Wierden, waar we de voetbalschool afsluiten met een potje speedsoccer.

  We hopen, net als de vorige edities, dat de jeugdleden van DOS’37 weer in grote getale aanwezig zijn op de vrijdagmiddag.