• SCHEMA JEUGD 10 APRIL TOT EN MET 15 MEI

 •  

  Aanstaande zaterdag begint de jeugd van DOS’37 aan blok 3 van 2021. In dit blok zullen er vooral onderlinge wedstrijden worden gespeeld, ook met het oog op volgend seizoen.

  Waar we in blok 1 + 2 nog veelal de voetbalschool organiseerden voor de jongste jeugd, zullen we ook op de zaterdagen onderlinge wedstrijden organiseren.

  Zo kunnen de mini’s, die volgend seizoen naar de O8 gaan, alvast wennen aan 6vs6 op een kwart veld. Ook de jeugdspelers van O10, die na de zomer de stap maken naar een half veld, zullen vanaf zaterdag 24 april 8vs8 gaan spelen.

  Daarnaast zijn we in het vorige blok met de O12 al begonnen aan 9vs9 om ze alvast te laten wennen aan grotere ruimtes. Vanaf zaterdag 1 mei zullen deze jeugdspelers wedstrijden voetballen op een groot veld (11vs11)

  Er is dus weer genoeg te beleven op Sportpark ’t Midden, waar we dankzij de medewerking van al onze jeugdtrainers weer een vol programma kunnen draaien.

  Net als de voorgaande keren wordt het trainingsblok afgesloten met een onderling toernooi, dat op zaterdag 15 mei wordt georganiseerd

 • Schema 10 april t/m 15 mei 2021 DOS Jeugd