• Ruim 100 jeugdspelers genieten tijdens DOS’37 Tournament!

 • Om toch enigszins te zorgen voor een leuk einde van het vreemde voetbalseizoen stond er afgelopen zaterdag zowel ’s ochtends als ’s middags een intern 4-tegen-4 toernooi op het programma.

  In de ochtenduren was er alle ruimte voor de spelers van de Mini’s, J07, JO8 en JO9 om hun opgedane kunsten te etaleren. Helaas niet voor aanwezige ouders, opa’s en oma’s en overige toeschouwers. Door de maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus is het nog steeds niet mogelijk om het sportcomplex open te stellen voor belangstellenden.

  Maar dat maakte het plezier niet minder, vol enthousiasme en passie werd de strijd aangegaan en geknokt voor de punten. Na een vol ochtendprogramma waarin uiteraard ook ruimte was voor een verfrissende beker ranja werd de strijd gewonnen door PSV en gingen de spelers er vandoor met een mooie ‘gouden’ bokaal.

 • Nadat de jongste jeugd het sportcomplex had verlaten kwamen al snel de spelers van de JO10, JO11 en JO12 jeugd, ze stonden te trappelen van ongeduld. Door een kleine regenbui werd de start van het middagprogramma iets uitgesteld en dus het geduld van de spelers nog even op de proef gesteld.

  Rond kwart voor twee was het zover…Game On! Ook tijdens dit gedeelte van het programma kon je merken dat er al lang niet meer gevoetbald was in wedstrijdverband. Alle spelers hadden er ontzettend veel zin in, mooie combinaties werden opgezet en er werd flink gescoord!

  Onder een heerlijk zonnetje vond omstreeks 15.30 uur de finale wedstrijd plaats waarna Watford (Wie kent deze roemruchte club niet, ooit in het bezit van Sir Elton John) zich mocht uitroepen als terechte winnaar. Ook de spelers van Watford mochten met de ‘gouden’ bokaal naar huis.

 • Kijkende naar de vrolijke gezichten van de jeugdspelers en het enthousiasme bij alle aanwezige coaches mogen we concluderen dat het een zeer geslaagde dag geweest is!!

  Nogmaals willen wij iedereen, zowel spelers, coaches en uiteraard ook alle Corona vertegenwoordigers bedanken voor hun aanwezigheid.

  Klik hier voor de foto’s van het ochtenddeel, die zijn gemaakt door Jeroen Tempert

  Klik hier voor de foto’s van het middagdeel, die zijn gemaakt door Bert Aman

   

  Jeugdcommissie DOS’37