• RABOBANK CLUBSUPPORT 2023 campagne ook voor D.O.S.1937

 • UW STEM IS GELD WAARD IN DE RABO CLUBSUPPORT CAMPAGNE VOOR DE D.O.S. 1937!

  De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

  Wij vallen onder Rabobank Noord en West Twente. Ook voetbalvereniging D.O.S. 1937 doet mee aan de Rabo ClubSupport Campagne.

  STEMMEN

  Van 4 tot 26 september mogen leden van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete verenigen en stichtingen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

 • OPROEP AAN ALLE LEDEN
  Het is voor voetbalvereniging D.O.S. 1937 belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren.
   
  ONS DOEL:
  We hebben een prachtige nieuwe tent op het terras kunnen plaatsen, nu is het tijd voor betere tafels en stoelen.
  Het zou fantastisch zijn als jullie en jullie familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Noord en West Twente) stemmen geven aan voetbalvereniging D.O.S. 1937 tijdens de Rabo ClubSupport Campagne .
   
  Klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid. Zij kunnen het lidmaatschap wel direct aanvragen via onze website: Ga https://www.rabobank.nl/leden naartoe om als Rabobank klant ook lid van de bank te worden en zo mee te kunnen stemmen
  Lid van Rabobank Noord en West Twente? Breng dan vanaf vandaag uw stem uit op: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport/stemmen