• Rabobank Clubkas 2020 Campagne Ook Voor D.O.S.1937

 • UW STEM IS GELD WAARD IN DE RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE VOOR DE D.O.S. 1937!

  De Rabobank draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen.

  Wij vallen onder Rabobank Noord en West Twente. Ook voetbalvereniging D.O.S. 1937 doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne.

  STEMMEN

  Van 5 t/m 25 oktober 2020 mogen leden van Rabobank Noord en West Twente drie stemmen uitbrengen op hun favoriete vereningen en stichtingen, waarvan maximaal twee op dezelfde vereningen en stichtingen. Wij Ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

  OPROEP AAN ALLE LEDEN

  Het is voor voetbalvereniging D.O.S. 1937 belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor onze jongste jeugd om materialen te kopen om beter te kunnen voorbereiden en uit te voeren. Denk hierbij aan loopladders, kleinere doeltjes en speciale ballen. Hiermee kunnen wij onze jongste jeugd blijven ontwikkelen op gebied van voetbal. 

  Het zou fantastisch zijn als jullie en jullie familie en vrienden (als zij lid zijn van Rabobank Noord en West Twente) stemmen geven aan voetbalvereniging D.O.S. 1937 tijdens de Clubkas Campagne.

  Klanten van de Rabobank zijn niet automatisch lid. Zij kunnen het lidmaatschap wel direct aanvragen via onze website: Ga HIER naartoe om als Rabobank klant ook lid van de bank te worden en zo mee te kunnen stemmen
  Lid van Rabobank Noord en West Twente? Breng dan vanaf 5 oktober uw stem uit op: Rabobank Noord en West Twente