• Programma jeugd DOS’37 zaterdag 5 juni

  • Programma jeugd DOS’37 zaterdag 5 juni:


    Zoals wij afgelopen zaterdag met jullie hebben gedeeld zullen wij niet deelnemen aan de Regio Cup van de KNVB. Om iedereen toch zoveel mogelijk speelplezier te kunnen bezorgen zullen wij wekelijks zorgen voor een zo gevarieerd mogelijk programma met uiteraard ook de nodige oefenwedstrijden. Hierbij zullen wij rekening houden met de beschikbare velden. 

    Door de start van de Regio Cup heeft de organisatie van de FC Twente Skillgames moeten besluiten om dit evenement te verplaatsen naar woensdag 9 juni en alle deelnemers hebben hier ondertussen ook persoonlijk bericht over ontvangen vanuit de organisatie.

  • Onderstaand het programma*) voor aankomende zaterdag:

  • *) Wij hebben ons uiterste best gedaan om een zo compleet mogelijk programma samen te stellen. Voor teams die aankomende zaterdag niet ingepland staan doen wij ons uiterste best om in de aankomende weken nog een of twee oefenwedstrijden te organiseren.

    Helaas is het nog steeds niet toegestaan dat er toeschouwers bij de wedstrijden aanwezig zijn.  Ouders/verzorgers die het vervoer van de spelers naar uitwedstrijden verzorgen worden aangemerkt als teambegeleiding en hebben daarom toestemming om op de sportaccommodatie te zijn. Het is de bedoeling het aantal rij-ouders zoveel  mogelijk te beperken.