• Opleidingsplan 2023-2027 gepresenteerd door Jeugdcommissie:

 • Op vrijdag 3 november vond in de kantine van ons clubgebouw de presentatie plaats van het nieuwe en ambitieuze jeugdopleidingsplan voor de periode 2023-2027.

  Vorig seizoen is de Jeugdcommissie in nauwe samenwerking met leden van de Technische Commissie begonnen met de uitwerking van de vernieuwde opleidingsvisie voor de periode 2023-2027.

  Met dit opleidingsplan wordt het kader aangegeven aan iedereen die binnen onze vereniging een

  bijdrage levert aan de opleiding. In eerste instantie voor de vele trainers en jeugdleiders maar ook voor jeugdspelers en ouders.

  Met ingang van dit seizoen zijn we begonnen met de implementatie van het opleidingsplan en dit zal uiteindelijk met zorgen voor een kwaliteitsverbetering van onze jeugdopleiding. De implementatie ligt in handen van Hoofd Jeugdopleiding Marc Meier en Marc zal hierbij ondersteund worden door de betrokken jeugdcoördinatoren die (bijna) allemaal hun aandeel hadden tijdens de presentatie.

  Vanuit de jeugdcommissie kijken we terug op een geslaagde avond en hebben het volste vertrouwen om, samen met ons jeugdkader, aan de slag te gaan om eindelijk de gestelde doelen te gaan behalen.

  Bent u ook nieuwgierig geworden naar onze plannen? Klik dan snel hier.

  Namens de Jeugdcommissie,

  John Zwier

  Marc Meier

  Jeroen Jansen

  John Fraterman

  Erik Aalderink

  Gert-Jan Nijkamp

  Marten Dasselaar

  Rolf Abbink

  Tom Braakhuis

  Jitske Post-Oord

  Bart Verhoef