• Opgave en stemmen voor de Top 370 Party

 • De voorbereidingen voor de Top 370 Party zijn in volle gang en het belooft een knalfeest te worden op vrijdag 29 december. Het is een feest voor jong en oud en iedereen is welkom, zowel al onze leden als niet-leden.
  Toegang is uiteraard gratis.

  De inloop is vanaf 16:00 uur en de party wordt om 23:00 uur afgesloten met het draaien van de nummer 1 van jullie Top 370.


  De muziekkeuze wordt grotendeels door jullie zelf bepaald. Je kunt je eigen top 10 doorgeven door het Forms formulier van bijgaande link in te vullen. Alles mag, Django Wagner, ABBA, AC-DC, het is jullie feest!
  Opgave tot en met 20 december.


  Met dit formulier kun je je ook inschrijven voor het Rad van Fortuin, het is de bedoeling dat we elk heel uur het rad laten draaien, hiervoor hebben we al vele mooie prijzen beschikbaar gekregen.

 • We zorgen binnen en buiten voor een gezellige aankleding: Vuurkorven, glühwein, warme chocolademelk en tegen een geringe betaling, huisgemaakte snert of iets van de BBQ, dit is beschikbaar tot de klok van 20:00 uur.

  Speciaal voor dit feest wordt het “DOS-s(c))hotje” geïntroduceerd, deze is verkrijgbaar in twee varianten.

  De muziek wordt tijdens deze Party verzorgd door de M&O roadshow, deze twee jongens staan, mede door hun interactie met het publiek, garant voor een knalfeest.

  We hopen jullie allemaal de 29e te verwelkomen om het jaar 2023 middels een knalfeest, samen met DOS’37 waardig af te sluiten.