• Nieuwe trainingshesjes voor de seniorenteams.

 • We zijn blij om te kunnen vermelden dat bijBart Makelaars en Nijen Twilhaar Hypotheken de seniorenteams hebben voorzien van nieuwe trainingshesjes (zie foto).

  Naast het beschikbaar stellen van de trainingshesjes zijn bijBart Makelaars en Nijen Twilhaar Hypotheken met ingang van seizoen 2020 – 2021 ook toegevoegd als doeksponsor bij Dos’37. 

  Wij stellen onze nieuwe sponsoren bijBart Makelaars en Nijen Twilhaar Hypotheken graag aan u voor: 

  bijBart Makelaars

  Het nieuwe makelaarskantoor gevestigd in Vriezenveen aan het Westeinde naast het historische pand de “Peddemorsboerderij”. Het makelaarskantoor – de plek voor verkoop, aankoop, verhuur en taxaties in de omgeving Vriezenveen – wordt gerund door Bart Gritter, speler van DOS ’37 3. Het eenmanskantoor is een NVM kantoor voor een breed publiek in de woningmarkt.  

  bijBart makelaars is in augustus 2019 gestart en binnen 12 maanden heeft het een serieuze positie binnen de Vriezenveense woningmarkt weten te bemachtigen.

  “Daar ben ik zelf heel blij mee en trots op! Het makelaars vak is het mooiste wat er is. De verbinding leggen tussen koper en verkoper ‘het makelen’ is een bevredigend iets!

  Een potje voetbal op de zaterdag is de leukste bijzaak in de wereld. Ik heb het geluk dat ik al vanaf mijn zesde mag rondlopen bij de mooiste club van Nederland. Daarom is bijBart Makelaars vanaf 2020 ook een blijde sponsor voor voetbalvereniging DOS ’37,” aldus Bart Gritter. 

  De kracht van bijBart Makelaars is ook de verfijnde samenwerking met Nijen Twilhaar Hypotheken en Verzekeringen. Afgelopen november hebben zij samen intrede gedaan in het kantoorpand. Na een complete modernisatie kunnen zij de consument op de woningmarkt volledig ondersteunen en adviseren. 

  Nijen Twilhaar Hypotheken

  Al meer dan 12 jaar geleden is Vriezenvener Bart Nijen Twilhaar gestart met Nijen Twilhaar Hypotheken en Verzekeringen. Vanaf de crisis in 2008 is Nijen Twilhaar Hypotheken en Verzekeringen de plek voor onafhankelijk advies voor hypotheken. Onder het mom van “bij ons zit elke bank lekker” is het mogelijk gebruik te maken van praktisch alle banken en financiële organisaties voor het afsluiten van een hypotheek.

  Nijen Twilhaar Hypotheken en Verzekeringen heeft zichzelf zo’n 5 jaar geleden versterkt met Mike Brugman. Hij is woonachtig in Wierden. Dit duo is perfect op elkaar ingewerkt en heeft ervoor gezorgd dat Nijen Twilhaar Hypotheken en Verzekeringen een nog krachtiger kantoor is geworden.

  Dit jaar is Nijen Twilhaar niet alleen blijde sponsor geworden van DOS ’37, maar is een van zijn kinderen ook spelend lid geworden van Vriezenveens mooiste voetbalvereniging.

  Namens de sponsorcommissie.

   

  Wilt u meer informatie hebben over verschillende sponsormogelijkheden van DOS'37?

  Neem contact op met de sponsorcommissie via email sponsoring@dos37.nl