• Nieuw betaalsysteem bij DOS'37

 • Sinds de winterstop kun je bij DOS’37 niet alleen betalen met cashgeld of via de pin, maar ook met onze eigen betaalpassen, de zgn DOS-kaart. Je kunt deze kaart gratis krijgen in de kantine, en je kunt er via een app geld op zetten waar en wanneer je maar wilt. In de kantine kun je dan makkelijk betalen.

  De app die je hiervoor kunt gebruiken is de KNIP-app

  Deze app kun je downloaden in de App-store op je mobiele telefoon. Als het niet lukt of je wilt dit liever niet, aan de bar kun je je pas ook opwaarderen. Via de QR-code op de pas kun je altijd zien hoeveel saldo er nog op staat.

  Alle senioren teams en een groot aantal vrijwilligers hebben inmiddels een betaalpas ontvangen, deze zijn in de plaats gekomen van de verjaardagsbonnen.

  Met deze manier van betalen help je de club, want als club betalen we aan de bank voor elke transactie die je doet. Doordat je er nu één keer een bedrag op zet, betalen we als DOS maar één keer transactiekosten. Dit is dan ook de reden dat we deze passen gratis beschikbaar stellen.

  De passen worden mede mogelijk gemaakt door Blankestijn Advocaten & Mediators. Als club willen we hen hartelijk danken voor de sponsorbijdrage hiervoor.  Wil je meer over Blankestijn weten, kijk dan eens op https://www.blankestijnadvocaten.nl/