• Nico Post en Martijn Jansen nieuwe scheidsrechtercoördinatoren

  • In het aankomende voetbalseizoen zullen Nico Post en Martijn Jansen de rol van scheidsrechtercoördinatoren gaan invullen en zullen hiermee dus Dennis van Leussen gaan vervangen. Dennis heeft deze rol vanaf april 2021 ingevuld en hierbij willen wij Dennis uiteraard enorm bedanken voor zijn inzet als scheidsrechterscoördinator. Dennis blijft als assistent scheidsrechter bij ons vlaggenschip nog altijd nauw betrokken bij onze vereniging.

    Nico Post en Martijn Jansen zijn binnen DOS’37 natuurlijk bekende gezichten. Nico is, naast zijn rol als jeugdtrainer, ook al jaren actief binnen het scheidsrechterskorps en Martijn, momenteel speler van DOS 5, was in het verleden ook al actief in de rol van scheidsrechterscoördinator. Mede door hun ervaring en ook hun ‘netwerk’ binnen de club hebben wij het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking.

  • Daarnaast blijven wij natuurlijk altijd op zoek naar enthousiaste clubscheidsrechters die de vele wedstrijden van onze jeugd- en seniorenteams in goede banen willen leiden. Lijkt het jouw leuk om een actieve rol binnen onze club op te pakken, neem dan contact op met Nico (06 – 8146 5993) of Martijn (06 – 8267 2484) of stuur een mailbericht naar scheidsrechters@dos37.nl