• Met spoed scheidsrechters gezocht!

 • Elke week is het een heel gepuzzel om voor iedere wedstrijd een scheidsrechter te vinden. Als vereniging zijn we ontzettend blij met de huidige groep vrijwilligers die zich wekelijks of 2-wekelijks inzetten om een wedstrijd bij de jeugd en/of senioren te begeleiden.

  Het huidige aantal is echter niet voldoende om alle wedstrijden op zaterdag te fluiten. In de praktijk blijken we telkens weer een uitdaging te hebben om voor alle wedstrijden een scheidsrechter aan te kunnen stellen.

  Tot nu toe is het de scheidsrechterscommissie steeds gelukt om (hetzij met veel kunst- en vliegwerk) voor de wedstrijden op zaterdag een scheidsrechter aan te kunnen stellen. Echter wordt deze uitdaging steeds groter en het lijkt er nu op dat dit op korte termijn niet meer gaat lukken.

  De consequentie is dan dat we helaas bij bepaalde wedstijden geen scheidsrechters meer kunnen inzetten. Mocht dit het geval zijn dat zullen we helaas teams moeten verzoeken om zelf een scheidsrechter te regelen.

  Uiteraard hopen we dat dit niet zover zal komen en vandaar ook deze oproep! 

  Wij willen graag onze groep scheidsrechters versterken en doen daarom een dringend verzoek op jullie allemaal! Ben jij diegene die DOS’37 een warm hart toedraagt en zou jij graag een steentje willen bijdragen aan de vereniging, meld je dan aan bij de scheidsrechterscommissie.

  Ook vrouwelijke kandidaten zijn hierbij van harte welkom. Naast dat het aantal vrouwelijke leden de afgelopen seizoenen gestaag is gegroeid en we momenteel meerdere vrouwen- en meidenteams actief hebben in de competitie, voert de KNVB ook al enige tijd campagne om het aantal vrouwelijke scheidsrechters uit te breiden!

  Heb jij interesse of vragen, neem dan a.u.b. contact op met :

  Nico Post : 06-8146 5993

  Martijn Jansen : 06-8267 2484

  Of stuur een mail naar : scheidsrechters@dos37.nl

  De club zorgt voor passende randvoorwaarden. Ook is het mogelijk om via de club een scheidsrechtercursus te volgen.