• MET EEN RUIME OVERWINNING GAAN DE ULTRA’S DE WINTERSTOP IN

• De laatste wedstrijd voor de winterstop staat op het programma: SVZW uit Wierden komt naar Vriezenveen. Veld 3 bij De Stamper is het decor van deze laatste wedstrijd. Het veld ligt er, met hier en daar een kuub zand, acceptabel uit, maar na de regen van vrijdag houdt de kwaliteit niet over. De volgende Ultra’s staan aan de aftrap:

Rubie

Kev – Remoorie (c) – Wuite – Jack

Die Italiano – Richardinho – Kleinjan – Thom

Bully – Nick

Wissels: Conie, Jopie en Pietje.

Klokslag 14:33 uur wordt er afgetrapt. De wedstrijd gaat gelijk op waarbij wij het grootste deel van het balbezit hebben, maar de gasten komen er een aantal keren gevaarlijk. Wij komen er maar moeizaam doorheen en krijgen weinig mogelijkheden. De 0-1 komt dan ook voor ons op een slecht moment. Na een cornerbal krijgen we de bal niet weg en wordt de openingstreffer binnengeschoten. Dit speelt de gasten in de kaart, omdat ze én met een voorsprong én met een goede organisatie hun spelletje kunnen spelen.

De bal moet snel rond gaan om de tegenstander uit elkaar te spelen. Dat lukt maar mondjesmaat. Een kans van Bully is de enige noemenswaardige kans. Na een pass van Richardinho komt de bal bij Bully. Hij schiet echter op de voeten van de uitstormende doelman. We gaan tóch de rust in met een 1-1 gelijkspel. Na een pass van KleinJan komt de bal via-via bij Remoorie die, randje buitenspel, de gelijkmaker binnenschiet. Ondanks protesten van SVZW blijft de goal staan.

Na de rust komen wij sterk uit de kleedkamer. SVZW komt niet meer van de eigen helft en het is wachten op de 2-1. Dit duurt lang, te lang. Richardinho en Die Italiano krijgen opgelegde kansen, maar kunnen de kansen niet afmaken. Toch valt de 2-1. Na een mooie aanval maakt Bully de 2-1. Een dikverdiende voorsprong. Toch laten we hierna SVZW weer wat beter in de wedstrijd komen wat niet tot grote kansen leidt. Rubie moet twee keer reddend optreden waarvan één keer stijlvol. De andere keer is hij attent na een voorzet. Na een aanval via Thom en Nick maakt laatstgenoemde de 3-1 en na een counter wordt de eindstand door Bully op 4-1 bepaald. Met deze knappe overwinning komen we op de vierde plek terecht.

Op 1 februari gaat de competitie weer verder voor de Ultra’s. Dan wacht een uitwedstrijd tegen OZC 8.

Score: 0-1 , 1-1 Remoorie(KleinJan), 2-1 Bully, 3-1 Nick(Thom),4-1 Bully