• Kersttoernooi leuke afsluiter voor jeugd DOS’37!

 • Zaterdag 19 december jl. stond het kersttoernooi op de planning. Door het wegvallen van het traditionele M&M toernooi was dit de afsluiting van het jaar.

  Ook voor dit interne toernooi was weer veel animo en, na het herfsttoernooi en het Sinterklaastoernooi het derde succesvolle toernooi in korte periode.

  In de vroege ochtend stond het toernooi voor zowel de Mini’s als de JO8/JO9 op het programma. Het weer was ons deze keer, in tegenstelling tot het Sinterklaastoernooi, goed gezind en onder ideale voetbalomstandigheden kon er afgetrapt worden.

 • Klik op de foto voor meer foto's kersttoernooi door Bert Aman

 • Ruim 40 spelers streden om de winst bij de JO8/JO9 waarbij Tottenham Hotspur uiteindelijk de sterkste bleek en ook bij de Mini’s waren met zo’n 24 spelers goed vertegenwoordigd. 

  Ook bij de JO10, JO11 en JO12 waren er veel enthousiaste spelers aanwezig (ruim 50) en werden er vele leuke wedstrijden gespeeld. De finale ging uiteindelijk tussen Schalke 04 en Bayer Leverkussen waarna Leverkussen de sterkste bleek en er met plek 1 vandaar ging. 

  Na de middag het toernooi voor de JO13 en JO15, ook hier over animo niet te klagen en waren de ruim 60 spelers verdeeld over verschillende teams uit de Engelse Championship. Swansea City kwam als winnaar uit de bus en kreeg de welverdiende gouden medaille uitgereikt. 

  Voor de inwendige mens werd gedurende de dag uiteraard goed gezorgd met warme chocolademelk, frisdrank en een lekkere versnapering. 

  Al met al weer een leuk voetbaldag waar we als organisatie met een positief gevoel op terugkijken. Mede door het organiseren van de nodige interne toernooien en tevens het verplaatsen van de voetbalschool naar de zaterdagochtend hebben we kunnen zorgen voor een leuk invulling op de zaterdag zodat onze jeugd zoveel mogelijk aan het voetballen is gebleven. Hiervoor gaat onze dank uiteraard uit naar de vrijwilligers die hierbij hebben geholpen.