• Informatie teamindeling jeugd 2021-2022

 •  

  Beste ‘DOSSERS’,

  Graag brengen wij jullie namens de Jeugdcommissie op de hoogte over de stand van zaken betreft de teamindeling van het seizoen 2021– 2022:

  Omdat we ook dit seizoen helaas weinig in competitieverband hebben gevoetbald en het er naar uit ziet dat dit op korte termijn ook niet gaat gebeuren, willen we in blok 4 alvast met de nieuwe teams voor 2021-2022 starten.

  Volgende week zaterdag 15 mei staat de laatste activiteit van blok 3 op het programma middels een onderling toernooi. Vanaf woensdag 19 mei beginnen we met blok 4 en dit zullen we doen met de teams voor 2021-2022. Zodoende kunnen de spelers en trainers vast aan elkaar wennen en alvast een goede eerste slag slaan met het oog op volgend seizoen.

  De afgelopen periode is er veelvuldig overleg geweest met de trainers, coördinatoren, scouts en jeugdcommissie, waardoor we het eerste concept teamindeling klaar hebben voor volgend seizoen. Aankomend weekend zullen de laatste puntjes op de i worden gezet, zodat we op donderdag 13 mei de nieuwe teamindeling op deze website kunnen publiceren. Vanaf woensdag 19 mei zal er dan gestart worden met de nieuwe teams.

  Ondanks dat we niet in competitieverband hebben gevoetbald, zijn wij ervan overtuigd dat we dit jaar ook goed onderbouwde teamindelingen hebben. Dit komt door het feit dat we dit seizoen op de zaterdagen veel onderlinge wedstrijden hebben gespeeld en het feit dat de jeugdspelers al in een vroeg stadium meegingen trainen met een hoger team, waardoor trainers, coördinatoren en scouts hierin een goede mening konden geven.

  Zoals gezegd wordt de teamindeling op donderdag 13 mei gepubliceerd en zullen we tot en met de eerste week in juli met de nieuwe teams gaan trainen. Voor de zaterdagen gaan we weer zorgen voor een gevarieerd programma, dit zal in de loop van volgende week duidelijk worden.

  Sportieve groet,

  Namens de Jeugdcommissie,

  Marc Meier
  Hoofd Jeugd Opleidingen DOS’37