• In memoriam Jan Aalderink

 • Afgelopen dinsdag ontvingen wij het droevige bericht dat na een kort ziekbed ons erelid Jan Aalderink is overleden. 

  Jan Aalderink is al meer dan 25 jaar onze kantinebeheerder en er mag gesteld worden dat hij het gezicht is van de kantine van DOS’37. Met zijn warme en hartelijke persoonlijkheid heeft Jan de kantine weten om te toveren tot één van de gezelligste kantines van de regio. Jan was niet alleen geliefd bij de leden van DOS’37 maar ook bij tegenstanders, scheidsrechters en bij medewerkers en cliënten van de dagbesteding van de Twentse Zorgcentra locatie ‘t Midden. Bezoekers van onze kantine werden door Jan van harte welkom geheten en konden genieten van de gezelligheid en gastvrije sfeer die hij wist te creëren.

  Maar Jan was meer dan alleen onze kantinebeheerder. Hij was één van de oprichters van onze supportersvereniging, hij was actief als scheidsrechter voor zowel de club en voor de KNVB, actief als jeugdleider en heeft deel uitgemaakt van veel commissies die actief zijn geweest voor het organiseren van allerlei activiteiten binnen de club. Alles vol passie en overgave en met als doel onze vereniging DOS’37 positief op de kaart te zetten. 

  Jan was ondanks zijn 80 jaar jong van geest en tot vier weken geleden nog volop actief in onze kantine, het is dan ook moeilijk voor te stellen dat hij er nu niet meer is. 

  DOS’37 gaat Jan als kantinebeheerder maar bovenal als clubman missen!

  Wij wensen Gerda, René, Mariska, Mirella, Danny en de kleinkinderen veel sterkte toe.

 • Het bestuur