• Het eerste elftal van DOS’37 is naarstig opzoek naar een grensrechter!

 • Grensrechter, lijnrechter, vlagger of assistent-scheidsrechter welke naam je er ook aan geeft, deze persoon is onmisbaar binnen de voetballerij en dus ook bij onze eerste elftal.

  Wil jij betrokken zijn bij ons eerste elftal? En genieten van de teamprestatie na de wedstrijd? Maar hou je ook van de voetbalhumor in de kleedkamer? Dan is grensrechter misschien wel iets voor jou!

  Het 1e elftal van DOS’37 is per direct op zoek naar een grensrechter. Dit elftal komt uit in de 1e klasse KNVB en speelt op zaterdag haar wedstrijden. Onze voorkeur gaat uit naar een “vaste” grensrechter. Maar mocht je niet elke zaterdag kunnen en toch interesse hebben dan kan er eventueel een poule van grensrechters gemaakt worden, als er meerdere aanmeldingen zijn.

  Heb jij een goede kennis van de spelregels, scherp oog voor buitenspel, inworp, corner, ben je gek op het spelletje en in een redelijke conditie dan zijn wij op zoek naar jou!

  Wij nemen je graag op in de staf van het 1e elftal (hoofdtrainer, assistent-trainer, leider en verzorger), de spelersgroep en onze mooie, gezellige club.

  Enthousiast geworden?

  Neem dan contact op met Bertran Minkjan op 0646288790 of mail naar media@dos37.nl

  Hopelijk zien we jou binnenkort langs de zijlijn, om ons eerste elftal te ondersteunen!