• Grote online DOS bingo

 • Beste leden, supporters en iedereen die DOS’37 een warm hart toedraagt,

  Wij missen jullie, maar bovenal zijn we heel erg trots op jullie! Sinds maart 2020 hebben we te maken met het coronavirus. We zien elkaar niet meer wekelijks bij DOS’37 maar toch zijn jullie allemaal de vereniging trouw gebleven. Sterker nog, jullie zijn de vereniging alleen maar extra blijven steunen. Wij hopen dat we elkaar in de komende maanden weer kunnen ontmoeten op het mooie sportpark!

  Aangezien voetbal op dit moment niet mogelijk is maar wij jullie toch graag betrokken willen houden bij de vereniging organiseren wij op vrijdagavond 5 maart a.s. een grote online bingo! Dit is geen gewone bingo, maar een avond entertainment van de bovenste plank. De presentatie van deze avond is in handen van twee prominente DOS-leden te weten Martijn Roosien en Bertran Minkjan. Zij zullen op geheel eigen wijze kleur geven aan deze bingo avond die zal worden uitgezonden op het YouTube-kanaal van DOS ’37.

  De bingo bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds een traditionele bingo en anderzijds het Rad van Fortuin.

  We beginnen om 18:30 uur met twee bingorondes en een Rad van Fortuin ronde voor de jeugd tot en met 12 jaar. Vanaf 20:00 uur is de grote online DOS bingo met 4 bingorondes en 4 rondes Rad van Fortuin. In totaal hebben we voor meer dan € 7.500,-!!! aan prijzen. Er zijn meer dan 100 prijzen te winnen, allemaal afkomstig van onze eigen sponsoren!

  De spelregels zijn simpel. Voor de traditionele bingoronde moet je op vrijdag 5 maart online zijn. Ben je niet in de gelegenheid om de bingo bij te wonen, geen probleem. Je kunt altijd meedoen met het Rad van Fortuin. Dus ook volop kans op mooie prijzen en DOS’37 te steunen.

  Iedereen mag meedoen. Je hoeft geen lid te zijn van DOS’37 en je mag ook met meerdere bingokaarten en/of Rad van Fortuinkaarten meedoen!

  Wil jij tijdens de bingo wat te eten of drinken? Dat kan dat ook. De kantine van DOS’37 zorgt dan voor een hapje of drankje

  De kosten voor deze avond zijn als volgt:

 •  

  Aanmelden kan via het volgende e-mail adres bingo@dos37.nl Wanneer je je aanmeldt doe je dit door je telefoonnummer en bankrekeningnummer door te geven. Hiermee machtig je DOS’37 voor het afschrijven van je bestelling.

  Wij gaan uit van veel deelnemers. In ieder geval is dit nu al de grootste online bingo in de geschiedenis van DOS’37!!!!