• Grote Clubactie weer een groot succes

 • DOS’37 heeft weer met succes deelgenomen aan de Grote Clubactie, tijdens de afgelopen editie zijn er ruim 1200 loten verkocht door onze  (jeugd)leden.  Dit levert de club een enorm mooi bedrag op, waar we weer veel mooie dingen van kunnen realiseren.

 • Vanuit het bestuur zijn we aan het kijken naar de mogelijkheden om onze accommodatie te verduurzamen. Ook wordt er gekeken naar de mogelijkheden om ons fraaie sportsport nog beter te laten aansluiten bij onze groeiende jeugdafdeling.

  Heeft u ook loten gekocht, dan kunt u met behulp van uw lotnummer (terug te vinden in de bevestigingsmail en/of bankafschrift) op de website van De Grote Clubactie controleren of u in de prijzen gevallen bent: https://lotchecker.clubactie.nl/

  Verkoopactie

  Dit jaar is Nils van Rees (spelend bij de Mini’s) de meest actieve verkoper met maar liefst 79 loten en is hiervoor beloont met een Kids Mystery Box van Mystery United!

 • Nils van Rees winnaar

 • Daarnaast hebben we onder de spelers die meer dan 10 loten hebben verkocht een aantal cadeaubonnen verloot en in de afgelopen week hebben we deze allemaal (persoonlijk) overhandigd aan de gelukkige winnaars.

 • Het seniorenteam met de meest verkochte loten is dit jaar DOS 3 en verdient hiermee 4 kannetjes bier. Dit zal er wel ingaan bij de heren!

  Hierbij willen wij alle verkopers nogmaals bedanken voor de getoonde inzet en uiteraard ook de kopers van de loten hiervoor hartelijk danken, hopelijk vallen jullie in de prijzen!