• GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START!

 • Ook dit jaar doet DOS’37 weer mee aan de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 23 september is het weer mogelijk om loten te (ver)kopen en hiermee onze vereniging te steunen. 

  Net zoals vorig jaar zijn er meerdere verkoopmethodes:

  Verkoop via (persoonlijke) online verkooppagina:

  Middels een internetlink, welke door te sturen is via bijvoorbeeld WhatsApp, Social media en overige digitale kanalen, kunnen loten verkocht worden. Dit proces verloopt automatisch en hier is geen verdere administratie voor benodigd. 

  Op zaterdag 23 september ontvangen alle jeugdleden een email met informatie over hun eigen persoonlijke verkooppagina. In deze mail staan ook de verkooplink en inloggegevens. 

  Verkoop via het traditionele verkoopboekje:

  Voor verkoop aan de deur is het traditionele verkoopboekje weer beschikbaar. Aankomende week zullen deze boekjes uitgedeeld worden aan de teamleiders van de Gelijke Kansen en Onderbouwteams. Voor leden van de Middenbouw en Bovenbouw zijn deze verkoopboekjes af te halen in de kantine.

  De verkoop via de verkoopboekjes gaat met eenmalige machtiging, dus de (jeugd)leden gaan niet met contant geld over straat. De koper van een lot ontvangt vervolgens op zijn/haar bankafschrift de afschrijving met vermelding van het lotnummer.

  Verkoop van Superloten:

  Met een superlot t.w.v. € 150,00 worden in 1 keer 50 loten verkocht en dit levert dan weer € 120,00 op voor de vereniging! 

  Uiteraard hopen we dat de Grote Clubactie ook dit jaar weer een groot succes word. Met de opbrengst van deze editie willen we ons jeugdkader en onze verenigingsscheidsrechters graag in een nieuw jasje steken en hiermee onze professionele uitstraling versterken!

  Om de verkoop van loten te stimuleren zullen er onder de meest actieve verkopers weer mooie prijzen verloot worden. Ook heeft de landelijke organisatie van De Grote Clubactie zelf een verkoop-wedstrijd gekoppeld aan deze actie en maken kinderen die meer dan 40 loten verkopen kans op mooie prijzen. Meer informatie hierover vinden jullie op website www.clubactie.nl.

  Bij vragen over de De Grote Clubactie 2023 kunnen jullie contact opnemen met John Zwier (06-46077144 of jeugdzaken@dos37.nl).