• Geslaagde DOS'37 Voetbaldag

 • Geslaagde DOS’37 Voetbaldag onder perfecte weersomstandigheden       

  Afgelopen vrijdag stond de DOS’37 Voetbaldag op het programma. Inmiddels bijna traditie te noemen, een leuke dag vol met voetbaloefeningen en spelplezier tijdens de schoolvakantie. Ook dit keer waren de weergoden ons weer goed gezind en konden we genieten van een heerlijk zonnetje.

  Iets over 9.30 uur werd de poort geopend en kwamen de eerste deelnemers het sportpark op. Deze werden door de organisatie naar de begeleider van zijn of haar team gewezen. Alles liep weer gesmeerd en klokslag 10.00 uur nam Hoofd Jeugdopleiding Marc Meier het woord. De kinderen werden (nogmaals) welkom geheten en in het kort werd het dagprogramma doorgenomen. Iedereen stond te trappelen van ongeduld en al snel klonk het eerste fluitsignaal….voetballen maar!

  Vol enthousiasme en plezier werkten de kinderen zich in het zweet en dus was het verkoelend bekertje ranja tijdens de eerste drinkpauze dik  verdiend. 

  De Jeugdactiviteiten Commissie had, in samenwerking met Invia Vriezenveen,  gezorgd voor een tweetal springkussens zodat de jongste jeugd zich tussen de vele voetbaloefeningen door ook even lekker kon uitleven.

  Ook het lekkere broodje knakworst tijdens de lunch werd zeer gewaardeerd en bij deze dan ook nog even onze dank richting de Jeugdactiviteiten Commissie en uiteraard ook Jan en Gerda voor hun aanwezigheid en hulp tijdens deze DOS’37 Voetbaldag.

  Na de lunch stond een leuke EK quiz op het programma om alvast een beetje in de juiste sfeer te komen. Lastige vragen werden afgewisseld met ludieke doordenkers waar de fanatiekelingen hun hersens lekker op konden kraken.

  Omdat voetballers graag willen voetballen werd de dag afgesloten met nog een blokje voetbaloefeningen en tot slot een heuse penaltybokaal.

  Rond 15.30 uur was goed te merken dat de meeste deelnemers een leuke maar toch inspannende dag hadden gehad en werden alle deelnemers weer bijeen verzameld. Op de vraag of iedereen een leuke dag had gehad klonk een volmondig “JAAAAAAA……!” over het sportpark en nadat alle deelnemers nog werden verrast met een lekker waterijsje, kon iedereen weer moe maar zeker voldaan naar huis.

  Als Jeugdcommissie willen wij alle deelnemers en de aanwezige begeleiders bedanken voor hun inzet waardoor ook deze DOS’37 Voetbaldag weer een groot succes was!