• Geslaagd Zomerstop-toernooi als afsluiting van vreemd voetbalseizoen

 • Afgelopen zaterdag stond het DOS’37 Zomerstop-toernooi op het programma ter afsluiting van huidige voetbalseizoen. De competitie van het huidige voetbalseizoen kwam al snel te einde maar gelukkig hebben we onze jeugdleden continu bezig kunnen houden met o.a. de voetbalschool, meerdere onderlinge toernooien en gedurende de laatste periode ook met diverse onderlinge wedstrijden. Recentelijk mocht er ook weer in wedstrijdverband tegen andere verenigingen gespeeld worden.

  Afgelopen zaterdag was er gelukkig ook weer publiek welkom en dit gaf meteen weer een beetje ‘reuring’ op het sportpark. Ouders en andere belangstellenden die elkaar lange tijd niet hadden gesproken konden onder het genot van een stralend zonnetje even bijpraten en ondertussen genieten van de voetbalkunsten die tentoongesteld werden de grasmat.

  Het Zomerstop-toernooi was opgedeeld in 4 delen waarbij de Mini’s, en ook de JO8/JO9 en JO10/JO11/JO12/MO13 teams ’s ochtends in actie kwamen. Na de middag kwamen de spelers van de JO13 en JO15 in actie.

  Na een spannend strijd kwamen Bayern München (JO8/JO9) onder leiding van trainer Koen Nijkamp en Sevilla (JO10/JO11/JO12/MO13) onder leiding van trainer Michiel Hospers als winnaars naar voren.

   

 • Bayern München

 • Sevilla

 • In de strijd tussen de spelers van JO13JO15 bleek uiteindelijk Sporting Braga (onder leiding van Bart Verhoef en Thom Pape) de sterkste.

 • Sporting Braga

 • Mede door de aanwezigheid van het publiek en de enthousiasme van alle deelnemers kijken we als organisatie weer terug op een geslaagde dag.

  Met het Zomerstop-toernooi luiden we ook de zomerstop in. De komende periode gaan we met elkaar genieten van de welverdiende zomervakantie. Zoals gezegd hebben we dit seizoen, ondanks de corona-maatregelen, niet stilgezeten. Mede door de inzet van onze trainersgroep, maar uiteraard ook met behulp van de terreinbeheerders, kantinepersoneel en diverse vrijwilligers op de achtergrond hebben we menig toernooi en/of voetbaldag kunnen organiseren. Hiervoor nogmaals onze dank!

  Voor nu willen we iedereen alvast een hele fijne zomervakantie toewensen en graag zien we jullie aan het begin van het komende voetbalseizoen weer terug op ons sportpark.

  Jeugdcommissie DOS’37