• Geslaagd EK-toernooi leuke afsluiter van het seizoen voor de jeugd van DOS’37

 • Afgelopen zaterdag organiseerde de jeugdcommissie van DOS’37 het EK-toernooi voor de jeugd tot en met JO14. Onder heerlijke weersomstandigheden en met deelname van enorm veel jeugdspelers werd het een enorm leuke afsluiter van het voetbalseizoen.

  In de ochtend stond het toernooi voor de jongste jeugd (Mini’s, JO8, JO9 en JO10) op het programma. Na de poulefase en de finalewedstrijden bleek Zwitserland de winnaar. Het team, bestaande uit Teun Kuipers, Loek Borsje, Thijs Schuurman, Tiemen Kunst, Manuel Teusink, Zion Wessels, Lott Wessels en Brent Aalderink ging met een fraaie medaille naar huis.

  Na de middag werd het programma voor de JO11, JO12, JO13/MO13 en JO14 afgewerkt. Ook tijdens dit toernooi werd er fanatiek gevoetbald. Uiteindelijk kwam Spanje, bestaande uit Collin Bolk, Joppe Wagt, Siem Valk, Tieme Snippe, Milan Keppelink, Joep Ruiter, Stijn Stegeman, Bobbie Meulenbeld, Mette Berkhof en Can Zwier als winnaar uit bus.

  Tussen beide toernooien in werd er afscheid genomen van keeperscoördinator Herman Franke, die na vele jaren heeft besloten om de keepershandschoenen in de wilgen te hangen. Hierbij willen wij Herman nogmaals bedanken voor zijn inzet en enthousiasme.

  Door te klikken op onderstaande link kan iedereen nog even een klein beetje nagenieten van een zeer geslaagde voetbaldag.

  https://photos.app.goo.gl/pNq5eK24BGmg58ru7

  We gaan nu lekker genieten van een welverdiende zomervakantie en zien iedereen graag na de vakantie weer, uitgerust, terug op ons sportpark.

  Fijne zomervakantie allemaal!