• G - Voetbal Twenterand

  We zijn inmiddels al een hele tijd bezig met de samenwerking tussen DETO en DOS’37 wat betreft het G-voetbal. Iedere vrijdag komen de voetballers met veel plezier naar de training! Dit geeft enorm veel voldoening en de trainers vinden het dan ook erg leuk om de trainingen klaar te zetten en ook om met deze voetballers om te gaan.  

  Het begon allemaal met een clinic bij DETO Twenterand, geregeld door de samenwerking tussen DOS’37 en DETO. Hier kwamen enorm veel G-voetballers op af (meer dan 30) en het was een geslaagde dag mede doordat Rigtersbleek ons hielp met het opzetten van de clinic.  

  Hierna heeft Rigtersbleek ons uitgenodigd om met de voetballers die bij de clinic waren en het leuk vonden om mee te gaan voor een internationaal toernooi, bij hun zelf georganiseerd. Het was geweldig om mee te doen, zelfs clubs uit Engeland en Duitsland deden mee! Omdat we zagen dat hier ook heel veel voetballers op af kwamen zijn we daarna gestart met trainingen tot aan de zomer.

  Even aankijken hoeveel er zouden blijven en dan na de zomer weer verder en hopen dat de voetballers nog steeds aan zouden blijven. Inmiddels hebben we een heleboel trainingen achter de rug en hebben de voetballers al een hoop geleerd,heel veel gedaan en vooral een hele hoop plezier gehad!  

  De trainers halen zoals eerder aangegeven ook erg veel voldoening uit de trainingen en de ouders vinden (zoals de meesten aangeven) het erg leuk zoals de trainers de trainingen uitvoeren en met de mensen omgaan.   

  De leeftijden van de voetballers zijn verschillend. We voetballen nog steeds met het motto: Iedereen kan voetballen! Dit houdt dan ook in dat alle leeftijden welkom zijn. Tot nu toe hebben we ongeveer 19 G-voetballers! 

  De trainingen zijn nu nog elke vrijdag van 19:30 uur tot 20:15 uur en bij de wedstrijd DOS-DETO. 

  Inmiddels hebben we al een eigen facebookpagina, met verschillende nieuwtjes! 

  Word nu lid van de pagina G-voetbal Twenterand en volg de verschillende nieuwtjes, foto’s etc! 

  De trainers : Paul Webbink, Erik Bosch, John Schumer, Jorrit Wieringa en Tim Eshuis

 • G-voetbal Twenterand