• G - Voetbal Twenterand

  2 Clubs – 1 Doel – IEDEREEN KAN VOETBALLEN

  Met dit motto hebben DOS ’37 en DETO Twenterand uit Vriezenveen begin 2014 de armen in een gesloten. Beide verenigingen hadden de wens om G-voetbal aan te gaan bieden. De samenwerking tussen beide verenigingen blijkt een groot succes. G-Voetbal Twenterand was een feit!

  Onder naam de naam ST:DOS ‘37/DETO spelen 2 seniorenteams in competitieverband. 7 tegen 7 op een half veld. Dit wordt in nauw overleg met de competitieleiding KNVB, werkgroep G-voetbal KNVB en de contactpersonen van de deelnemende verenigingen opgezet. Men komt 6 keer per jaar bijeen om het competitieverloop en indeling te bespreken.

  De spelers worden getraind en gecoacht door Jorrit Wieringa, Bart Kobes, Niek van Wijnen, Niels Braamhaar, Lars Braamhaar, Martijn Meijer, Hidde Boers en Joost Aman van DOS ’37 en Erik Oude Nijhuis van DETO. Daarnaast zijn er leiders bij de teams. T.w. Hans Dekker, Herold Godeke en Erik Brendel. Iedere speler wordt gekend in zijn beperking. Hierdoor zijn er vele begeleiders nodig.

  Wat is nu de doelgroep voor G-voetbal Twenterand:

  G-voetbal is er voor alle leeftijden zowel voor mannen/jongens als voor vrouwen/meisjes. G-voetbal Twenterand is er voor iedereen die graag wil voetballen maar die om een of andere reden moeilijkheden ondervindt om aan het reguliere voetbal deel te nemen.

  G-voetbal Twenterand kan ook een vangnet zijn voor spelers die op dit moment moeite hebben in het reguliere voetbal en die zich door de intensieve begeleiding zo ontwikkelen dat ze op een later tijdstip alsnog weer de stap kunnen maken naar het reguliere voetbal.

  Dus herken jij je in dit verhaal neem dan contact met ons op. Je mag ook altijd geheel vrijblijvend een aantal trainingen bezoeken op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00. Momenteel wordt er getraind bij DOS ’37. (mits de Corona maatregelingen dit toe laat)

  Email: gvoetbaltwenterand@outlook.com

  Tel.: 06-51352136 Marcel Braamhaar

   

 • G-voetbal Twenterand