• Fraaie voetbaldag bij DOS’37 incl. fotoreportage Bert Aman:

 •  

   

  Afgelopen zaterdag 5 juni was het weer een fraaie voetbaldag bij DOS’37. Voor de jongste jeugd (mini’s tot en met JO9) stonden er leuke onderlinge wedstrijden op het programma. En het plezier en enthousiasme was duidelijk te zien dat de kinderen het weer goed naar hun zin hadden.

  Voor de jeugd vanaf JO10 waren er oefenwedstrijden geregeld tegen De Zweef. De JO10 teams en de JO13 teams gingen op bezoek naar Nijverdal en voor een groot aantal andere jeugdteams stond er bij DOS’37 een oefenwedstrijd gepland.

  In de ochtend kwamen de JO11-2, JO11-1, JO12-1 en de JO17-1 in actie en ’s middags mocht het gloednieuwe meidenteam MO13-1 het spits afbijten waarna de JO15-2 en JO15-1 zorgden voor het slotakkoord.

  Bij verschillende teams was goed te merken dat zowel DOS’37 als de Zweef sinds kort al trainen in de nieuwe samenstelling voor het volgende seizoen en waren de spelers in het veld nog een beetje zoekende. Resultaat was daarom niet belangrijk, op elkaar ingespeeld raken en plezier maken des te meer.

 • Enkele teams bleken al goed op elkaar ingespeeld en lieten bij vlagen goed en aanvallend voetbal zien. Helaas is het nog steeds niet toegestaan om als publiek langs de kant te staan, enkel de ouders die vanuit Nijverdal meegereden waren als chauffeur konden hiervan genieten.

 •  

  Klik HIER link voor de foto’s van zaterdag 5 juni, gemaakt door fotograaf Bert Aman:

  Terugkijkende op een geslaagde dag hopen we uiteraard in de komende weken ook de teams die zaterdag niet actie zijn gekomen, nog de mogelijkheid te bieden in de nieuwe bezetting te gaan oefenen.

  Aankomende zaterdag staat voor de jeugd tot en met JO12 het Oranjefestival op het programma waarbij sport en spelactiviteiten samenkomen en we met z’n allen alvast een beetje in de EK sfeer kunnen komen.