• Even voorstellen aan Dennis van Leussen

 • Aan allen die deze mooie club liefhebben!

  Ik ben Dennis van Leussen, 34 jaar en sinds 2,5 jaar woon ik in Rijssen. Ik werk bij Schipper Technische Handelsburo op Bedrijvenpark Twente. Samen met mijn vriendin Anne-Wil heb ik dochter van bijna een jaar. Ze heet Vayèn.

  Voordat ik naar Rijssen verhuisde woonde ik in Wierden. Zelf ben ik jaren actief geweest bij de zwart-witte brigade bij SVZW. Bij deze club ben ik ook actief geweest als scheidsrechter en grensrechter. Ongeveer negen geleden heb ik de cursus gevolgd voor Assistent Scheidsrechter KNVB. Nadat ik deze gehaald had ben ik begonnen voor de KNVB. Mijn eerste wedstrijd was bij de dames op het terrein van ATC in Hengelo.

  Daarna volgden er mooie jaren met vele mooie wedstrijden, onder andere KHC Kampen – Go Ahead Kampen, ‘s avonds om 18:00 uur met 1500 mensen die op de wedstrijd af kwamen. Ook Willem II A1 - Ajax A1 is een mooie herinnering, waar Ajax kampioen kon worden. Wat een sfeer als zelfs bij die jeugd de F-side op bezoek komt!

  De weg naar DOS’37

  De weg naar Vriezenveen lag voor de hand. De weg naar DOS’37 ben ik ingeslagen toen ik een jaar of drie geleden regelmatig gevraagd werd door Henri Veenhuizen. Op dat moment was hij nog teamleider van het vlaggenschip.

  Ik ben die jaren nog doorgegaan bij de KNVB maar als ik vrij was en ze hadden iemand nodig, dan mochten ze altijd een beroep op me doen. Toen we in verwachting waren ouders moest ik een keuze maken: de KNVB of thuis.

  De KNVB is hartstikke leuk maar vergt veel tijd. De keuze was snel gemaakt aangezien ik niet hoger kwam helaas dan de Landelijke Hoofdklasse. Helemaal stoppen wil ik niet dus ben ik op gesprek gegaan bij drie clubs in de regio, die wisten dat ik ging stoppen met vlaggen, waaronder DOS’37. Mijn keuze was snel gemaakt. DOS’37 is een gezellige en warme club. Het familiegevoel is voor mij wel een belangrijk punt geweest in mijn uiteindelijke keuze.

  Hoofd Scheidsrechters

  In het kennismakingsgesprek werd mij gevraagd of ik mijn kennis, die ik door de jaren heen heb opgedaan bij de KNVB, wilde meenemen en delen bij DOS’37. Daarop heb ik geantwoord: ‘Natuurlijk wil ik dat.’ Nu Marcel Braamhaar heeft aangegeven te stoppen als scheidsrechter coördinator neem ik deze taak van hem over.

  We hebben een leuke ambitieuze groep scheidsrechters. Mijn taak hierin is iedereen goed de aandacht te geven zodat iedereen plezier heeft in het spel. Naast deze functie zal ik actief zijn bij het eerste elftal als assistent-scheidsrechter.

  Iedereen die graag als scheidsrechter actief wil zijn mag zich bij mij melden zodat de groep scheidsrechters gaat groeien. Zonder vrijwilligers bestaat er immers geen vereniging. Ik hoop jullie snel bij DOS’37 te zien zodat we kunnen kennismaken, op of langs het veld, of in de kantine.