• DOS’37 Voetbalschool (incl. herfsttoernooi) naar de zaterdagochtend

 •  

  Omdat er in de komende periode geen amateurwedstrijden worden gespeeld i.v.m. de bestrijding van het COVID-19, hebben wij besloten om met ingang van 24 oktober de voetbalschool de komende periode te verplaatsen naar de zaterdagochtend.  

  De DOS’37 Voetbalschool is voor jeugdleden van O8 t/m O12 en begint om 9.30 uur. Rond 10.45 uur is de training weer afgelopen. De trainingen worden onder meer verzorgd door de spelers van het 1e elftal. Net als de voorgaande edities is er ook de mogelijkheid om je op te geven als keeper.

  DOS’37 Herfsttoernooi
  Omdat de jeugdleden het ook harstikke leuk vinden om lekker wedstrijdjes te spelen, staat er op zaterdag 7 november het DOS’37 Herfsttoernooi op het programma. Meer info volgt nog.

  Aanmelden
  Uw zoon/dochter aanmelden voor de voetbalschool (inclusief herfsttoernooi) kan door een mail te sturen naar voetbalschool@dos37.nl. Aanmelden kan tot en met donderdag 22 oktober.

  1. Alle jeugdleden van DOS’37 dienen zich opnieuw aan te melden. Dus ook de jeugdleden die de afgelopen weken hebben meegetraind met de voetbalschool.
  2. Het DOS’37 Herfsttoernooi zal worden georganiseerd voor de deelnemers van de voetbal- en keeperschool

  Meetrainen
  Zin om een keer mee te trainen? Dat kan natuurlijk altijd. Meld je even aan bij John Zwier (jeugdzaken@dos37.nl) of Marc Meier (hjo@dos37.nl) en dan zien we jou binnenkort schitteren op Sportpark ‘t Midden
   
  Jeugdcommissie DOS’37

   
  What do you want to do ?
  New mail