• DOS'37 Voetbal- en Keepersdag

 •  

  Heb jij al plannen in de herfstvakantie? Wij hebben goed nieuws! Na het succes van vorig jaar met maar liefst 84 aanmeldingen wordt er ook dit jaar weer een DOS’37 Voetbal- en Keepersdag georganiseerd. Dit zal plaatsvinden op donderdag 15 oktober en is voor alle voor alle jongens en meiden tot en met O13. Elk jeugdlid mag ook weer een vriendje/vriendinnetje meenemen.

 •  

  De DOS’37 Voetbal- en Keepersdag begint om 10.00 uur en is om 16.00 uur afgelopen. Op het veld worden verschillende en nieuwe spel, - techniek,- en partijvormen gedaan en staat het plezier van de deelnemers voorop. Tussen de middag krijgen alle deelnemers een lunch van DOS’37 aangeboden en staat er ook een animatie-onderdeel op het programma.

 •  

  Aanmelden

  Deelname is geheel gratis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Marc Meier: hjo@dos37.nl of John Zwier: jeugdzaken@dos37.nl

  Graag in de mail je naam, leeftijd en team aangeven. Dit geldt ook voor je vriendje/vriendinnetje die je tijdens deze dag mag meenemen. Aanmelden kan tot en met maandag 12 oktober.