• DOS'37 doet mee aan de grote Clubactie

 • De trainingen zijn alweer volop bezig en de eerste wedstrijden zijn gespeeld, kortom het voetbalseizoen 2020-2021 is weer begonnen!

  Op 19 september aanstaande start de Grote Clubactie, een landelijke lotenverkoop waar ook DOS’37 dit jaar aan mee zal doen. De Grote Clubactie is een actie waarbij alle verenigingen in Nederland de gelegenheid krijgen op verschillende manieren loten te verkopen. Lotenkopers betalen voor één lot € 3,-. Maar liefst 80% van de lotenverkoop (€ 2,40 per lot) gaat direct naar de clubkas van de voetbalvereniging.

  Veilig en verantwoord loten verkopen – De Grote Clubactie 2020 is coronaproof!

  Nadat we in het afgelopen voorjaar onze verkoopactie hebben moeten annuleren wegens het Coronavirus hopen we door het deelnemen aan de Grote Clubactie toch nog een leuk bedrag ‘te scoren’. In de komende periode willen we onze accommodatie graag verduurzamen en de opbrengst van deze actie zal hierin kunnen bijdragen.

  Alle (jeugd)leden ontvangen in september een verkoopboekje. Elk verkoopboekje is voorzien van een unieke QR code. Laat de koper de code aan de voorzijde van jouw boekje scannen met de camera op zijn/haar smartphone en alle informatie digitaal invullen.

  Bekijk hier de video hoe dit precies werkt: https://www.youtube.com/watch?v=pq3tUEAEasg&feature=youtu.be

  Heeft de koper geen smartphone? Laat hem/haar dan – bij voorkeur met een eigen pen – de gegevens invullen in jouw lotenboekje

  Ook is het mogelijk om via een, aan de vereniging gekoppelde, verkooplink loten te verkopen.  Deze link kan gedeeld worden via Whats App en overige social media.

  De verkoop gaat met eenmalige machtiging dus de jeugdspelers gaan niet met contant geld over straat. De koper van een lot ontvangt vervolgens op zijn/haar bankafschrift de afschrijving met vermelding van het lotnummer.

  Ieder jaar zijn er in de Grote Clubactie weer fantastische prijzen te winnen. Dit jaar is de hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,00. Daarnaast zijn er nog ruim 300.000 prijzen, winkans 1 op 10!

  In de komende week ontvangen onze jeugdspelers via hun trainer en/of leider meer informatie over de verkoop van de loten.

  Wij wensen jullie alvast veel succes!!!!

    

  Bestuur DOS’37