• Doe mee aan de DOS’37 EK-poule 2021!

 • Nederland doet voor het eerst sinds 2014 weer mee aan een eindtoernooi. Daarom organiseren wij, in navolging van 2014, dit jaar weer een EK-pool. Deelname is voor alle leden en bekenden van D.O.S. ’37.

  Deze EK-pool is opgezet via de website www.flexvoetbal.nl. Aanmelden gaat als volgt:

 • Op deze site staan tevens de regels en de uitleg van de puntentelling. Een aantal belangrijke dingen:

  • Elke wedstrijd kan tot 1 minuut voor aanvang van de wedstrijd voorspeld worden;
  • De poule-eindstanden, topscorer, winnaar van het toernooi en aantal kaarten/doelpunten dienen wel voor aanvang van het toernooi ingevuld te worden;
  • De finaleronden kunnen ingevuld worden zodra de teams bekend zijn. Deze hoef je dus nu nog niet te voorspellen, maar dit dien je tijdens het toernooi te doen.
  • Voor een uitgebreide spelregeluitleg ga naar: www.flexvoetbal.nl/rules   


  Deelname aan deze EK-pool kost €5,- en wordt volledig verdeeld onder de prijswinnaars. Deze kosten dienen voor het toernooi te worden voldaan via het aanvragen van een betalingslink of tikkie via een email te sturen naar
  media@dos37.nl of een whatsapp bericht te sturen naar 0650296305. Dan ontvang je van ons een betalingslink of een tikkie en tevens word je geaccepteerd om mee te doen met onze DOS’37 EK Poule 2021.

  Is het deelnemersgeld bij aanvang niet ontvangen, dan kun je niet deelnemen aan de EK-pool. Inschrijving en betaling is mogelijk tot 11 juni 2021 21.00 uur.  

  De winnende bedragen zijn nu nog niet bekend, want dit hangt af van het aantal deelnemers. Wel zal het volledige inschrijfgeld uit worden gedeeld en dit zal na de inschrijvingsperiode gecommuniceerd worden op onze website www.dos37.nl.

  Wij wensen jullie veel plezier met het invullen van de voorspellingen. Voor vragen kun je terecht bij de organisatie.


  Rik Wessels Media@dos37.nl  
  Gerco Rebergen