• De selectie begint 13 augustus weer aan haar voorbereiding voor het nieuwe seizoen 2022/2023

 • De selectie van DOS’37 is rond en bekend voor het nieuwe seizoen. Na een paar weken geen voetbal mogen de mannen van Jeroens Niks zaterdag 13 augustus weer beginnen aan hun voorbereiding op het nieuwe seizoen 2022/2023. Dit seizoen uitkomend in de 2de klasse.  In het nieuwe seizoen zullen de mannen van Jeroen Niks zich opmaken voor een goede voorbereiding, om klaar te zijn voor de competitiestart op zaterdag 24 september. 

   

 • Oefenwedstrijden

  Ze spelen nog een aantal  oefenwedstrijden tegen Hellendoorn en tegen het gepromoveerde Hulzense Boys, die in het nieuwe seizoen in de 1ste klasse gaan spelen. Tevens de laatste oefenwedstrijd tegen TVC’28 uit Tubbergen.

  Beker avontuur DOS'37

  Het beker avontuur van DOS’37 begint weer tegen Stevo en deze wedstrijd wordt thuis gespeeld op zaterdag 3 september om 15:00 uur. Vervolgens mogen ze zaterdag 10 september om 14:45 uur een uitwedstrijd spelen tegen SVZW uit Wierden en we sluiten af thuis op zaterdag 17 september om 15:00 uur tegen Enter Vooruit. Een paar mooie bekerwedstrijden voor het beker avontuur van DOS’37. In deze poule gaan de nummers 1 en 2 door naar de knockoutrondes.

  Eerste competitiewedstrijd in de 2de klasse

  Als de voorbereiding klaar is, dan mag het echte werk beginnen op zaterdag 24 september. Het speel schema is nog niet bekend en die zal de komende weken wel bekend worden gemaakt tegen wie we mogen beginnen in de 2de klasse. 

  Zie hieronder het complete voorbereidingsschema van onze vlaggenschip.

 • Wij wensen Jeroen Niks en zijn mannen een goede voorbereiding toe voor het nieuwe seizoen 2022/2023.