• BINGO 5 maart 2021

 • Beste leden, supporters, sponsoren en bingospelers,

  Op vrijdag 5 maart was er dan de grote bingo van DOS’37. Na 6 weken voorbereiding, een prijzenpot van 200 prijzen met een waarde van maar liefst € 9.000, circa 3000 bitterballen, 40 meter droge worst en 30 kilo kaas werd het een avond in het toch wel zeer lege seizoen 2020/2021.

  Aan deze avond heeft het niet gelegen, het inmiddels illustere en befaamde duo van Bertran Minkjan en Martijn Roosien hebben het samen voor elkaar gekregen om maar liefst 6,5 uur lang deze bingo aan elkaar te praten. Voor beide heren geldt dat dit aangemerkt kan worden als hun grootste sportprestatie op het sportpark het Midden.

 • Bertran en Martijn bezig met het presenteren van de DOS'37 online Bingo

 • Maar dat het een succes was, staat buiten kijf. Op het hoogtepunt van de avond waren er maar liefst 1.800 mensen ingelogd, een kijkdichtheid van circa 4.000 mensen. Dat kon ook niet anders want met de jeugdbingo samen waren er maar liefst 962 bingokaarten verkocht! Een fantastisch aantal.

  Met alle bingo en Rad van Fortuin spelers is er een mooi bedrag binnen gekomen voor onze mooie club en deze steun kunnen we in de huidige tijd goed gebruiken. Dank daarvoor aan jullie allen. 

  En waar een bingo is, zijn er ook prijzen. Twee van deze prijzen waren een minuut gratis winkelen bij zowel Jumbo Fikkert als Mulder Supermarkt. Zaterdag 27 maart was het zover.

  In de vroege ochtend, vlak voor het open gaan van de winkel stond Naomi Nijkamp startklaar voor haar minuut winkelen. Zij had daarvoor een perfect uitgekiende strategie en die was gericht op snoep en ijs. We kunnen zeggen dat dit haar goed is gelukt. Op volle snelheid ging Naomi naar het snoep vak en met de kar vol Haribo en Milka was het nog een snelle eindsprint naar het ijs van Ben en Jerry’s. Bij de kassa aangekomen bleek dat haar kar vol zat met deze lekkernijen met een waarde van € 62,- Eén ding is zeker, het komende halfjaar hoeft er geen snoep meer te worden aangeschaft in huize Nijkamp!

 • Naomi Nijkamp de winnares van 1 minuut lang winkelen bij de JUMBO in Vriezenveen
 • Prijs aangeboden door Jumbo Fikkert Supermarkt

 •  Klik hier voor de video van Naomi Nijkamp met 1 minuut lang winkelen bij de JUMBO in Vriezenveen

 • Rond 18:00 uur was het de beurt aan Ton Dasselaar, winnaar van de minuut gratis winkelen bij Mulder Supermarkt. In de weken tussen de bingo en afgelopen zaterdag had Ton het idee om zijn prijs te schenken aan een goed doel. Een prachtig gebaar en Allard Mulder wist in Stichting Manna (https://www.manna.nu/contact)

  een goed doel hiervoor te vinden. DOS’37 vond dit een dusdanig goed initiatief en in overleg met Allard Mulder werd de minuut gratis winkelen voor dit goede doel geen één minuut maar twee minuten, waarbij DOS’37 de tweede minuut voor haar rekening nam.

  Gerrit Fransen ging namens Stichting Manna op pad, enigszins gesouffleerd door een assistente maar voor het goede doel werd dit oogluikend toegestaan. In de twee minuten kwam er een mooie en volle boodschappenkar bij de kassa met een waarde van maar liefst € 327,-! Een prachtig bedrag waar Stichting Manna goed werk mee kan verrichten. Na afloop werd er een hapje en een drankje genuttigd en werd het winkelen nog even in goed gezelschap geëvalueerd.

 • Gerrit Fransen namens Stichting Mana
 • Ton Dasselaar winnaar minuut gratis winkelen bij Mulder Supermarkt
 • Prijs aangeboden door Mulder Supermarkt en DOS'37
 • Klik hier voor de video van Stichting MANNA met 2 minuut lang winkelen bij Mulder Supermarkt in Vriezenveen

 • Van beide winkelmomenten heeft Sem Schipper van Schipper Media Productions een prachtige film gemaakt! Een mooi gebaar van Sem ondersteund door zijn vader Stefan Schipper!

  Een mooi einde van een prachtige bingo avond/maand!!!