• Aanstaande zaterdag afsluiting trainingsblok 2 met het Paastoernooi!

 • Om onze jeugdspelers in dit ‘Corona tijdperk’ actief en betrokken te houden hebben we in de afgelopen periode gezorgd voor een mooie en nuttige invulling van de zaterdag.

  Zo werken de jongste jeugdteams elke zaterdag aan hun basistechniek op de DOS’37 voetbalschool en worden hierbij begeleidt door zowel de jeugdtrainers als spelers van DOS 1. Ook de hoofdtrainer van DOS 1 heeft zijn steentje hieraan bijgedragen. Als jeugdcommissie willen we zowel onze trouwe en altijd enthousiaste trainersgroep en ook de spelers van DOS 1 en Jeroen bedanken voor hun inzet in de afgelopen weken.

  Vanaf de JO11 organiseren we onderlinge wedstrijden, waarbij met regelmaat de spelers door elkaar worden gemengd om wekelijks weer voor spannende wedstrijden te kunnen zorgen. De spelers van de JO12, zijn onlangs begonnen met wedstrijden op groot veld zodat ze alvast kunnen wennen en de stap na de zomervakantie niet zo groot is. Hier gaan we de komende weken uiteraard mee verder en op deze manier gaan spelplezier en voetbalontwikkeling hand in hand.

  Als jeugdcommissie kijken we terug op een zeer geslaagd trainingsblok en sluiten deze aankomende zaterdag af met het DOS’37 Paastoernooi.

  Om 8.45 zal het toernooi worden afgetrapt door de jeugdspelers in de leeftijdscategorie JO8 en JO9 waarna om 9.30 uur het toernooi voor de mini’s zal beginnen.

  De spelers van de JO10, JO11 en JO12 mogen vanaf 11.15 uur hun kunsten gaan vertonen. Als afsluiting van deze dag zullen zowel de spelers van de JO13 en JO15 teams als de JO17 en JO19 teams op de grasmat actief zijn.

  Uiteraard hopen wij weer op veel deelnemers zodat ook dit interne toernooi weer een groot succes wordt!