VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR HET G-VOETBAL

VRIEZENVEEN – Sinds 2014 biedt G-Voetbal Twenterand mensen met een beperking de mogelijkheid om de bekendste sport van de wereld te beoefenen in de gemeente Twenterand. Op dit moment komen ongeveer 25 enthousiaste voetballers iedere vrijdagavond naar de training en gaan ze zaterdags samen de strijd aan in de competitie. Tot afgelopen seizoen speelden we met 2 teams in de seniorencompetitie van de KNVB.

Door het toenemende aantal jeugdspelers gaan we met ingang van het seizoen 2017/2018 deelnemen met een jeugdteam en een seniorenteam. Zodat de jeugdspelers gaan spelen in de jeugdcompetitie van de KNVB.

Ook willen we dan met beide teams apart gaan trainen. Vandaar dat we m.i.v. het komende seizoen op zoek zijn naar extra begeleiding voor de training op vrijdagavond van 19:00 tot 20:00 uur. Tot aan de winterstop wordt er getraind bij Deto en na de winterstop bij DOS’37.
Onze voorkeur gaat uiteraard uit naar enthousiaste vrijwilligers die iedere vrijdagavond beschikbaar zijn. Maar ook is hulp van harte welkom als je niet elke vrijdagavond aanwezig kunt zijn. Ook leerlingen die een maatschappelijke stage voor school willen volgen kunnen zich bij ons melden.

Dus lijkt het je leuk om ons te komen ondersteunen en deze fantastische groep te begeleiden, of wil je eerst bij een training komen kijken, neem dan contact met een van ons op.

Dit seizoen trainen we nog tot vrijdag 14 juli 2017 bij DOS’37 en op 8 september 2017 is de eerste training bij Deto.

Met vriendelijk groet,

Jorrit Wieringa tel. 0621702597

John Schumer tel. 0650604824

Email: gvoetbaltwenterand@outlook.com

G-voetbal Twenterand

G – voetbal Twenterand


http://www.deto.nl/g-voetbal.html

Meer informatie over G-voetbal is te vinden op: http://www.stichtingdoel.com