VOSSENJACHT

De voorbereidingen waren al een flink aantal weken bezig en op zaterdag 25 januari was het zover, de (je mag inmiddels wel zeggen, traditionele) vossenjacht voor de jeugdteams van de onderbouw.

Klokslag kwart voor 10 werden de teams 1 voor 1 de kantine uitgestuurd. In het gebied rondom Sportpark het Midden, uitgezet door de Jeugd Activiteitencommissie, gingen de kinderen en de begeleiders op zoek naar diverse jeugdtrainers, commissieleden en ouders uitgedost in carnavaleske kledij. Bij verschillende ‘vossen’ moest er voordat het felbegeerde puzzelstukje in ontvangst genomen mocht worden een leuke opdracht uitgevoerd worden.

Met veel enthousiasme werd het gebied verkent en de verschillende puzzelstukjes verzamelt…op naar de lekkere warme kantine waar met behulp van de begeleiders de puzzel moest worden opgelost en er tevens nog enkele bonuspunten gescoord konden worden.

Wat is er nu leuker om een ochtend als deze af te sluiten met een lekker patatje en zo geschiede! Ondertussen was de organisatie druk bezig met het in kaart brengen van de punten en kon de JO9-1 uitgeroepen worden als winnaar.

Een geslaagde ochtend waarbij onze dank uitgaat naar de leden van de Jeugd Activiteitencommissie!

Voor de groepsfoto’s van de deelnemende jeugd klik hier