Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app staan klaar!

Het nieuwe voetbalseizoen is begonnen! Dit betekent dat je nu volop gebruik kunt maken van de nieuwe Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app.

 

Of je nou alleen voetballiefhebber, ouder, fan of speler bent. Of je gaat als scheidsrechter, wedstrijdsecretaris of aanvoerder aan het werk.

Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app komt altijd van pas!

 

Voetbal.nl

De app voor iedere voetballiefhebber in Nederland! Of je nou speler, ouder, opa of oma bent. Altijd en overal op de hoogte van de uitslagen, standen, programma’s.Volg je favoriete spelers en mis niks!

 

Wedstrijdzaken KNVB

 

Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Meer gemak en minder gedoe. Geen plastic spelerspassen meer en niet meer afhankelijk van een de computer. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden.

 

Voor verdere informatie Klik hier voor instructiefilmpje.

 

 

 

Wat moet je doen:

 

E-mailadressen vastleggen bij je club !

Leden die in de Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app willen inloggen, moeten zich in de app registreren met een e-mailadres.

Voor beide apps worden dezelfde inloggegevens en dus ook hetzelfde e-mailadres gebruikt.

Het is belangrijk dat hiervoor het e-mailadres wordt gebruikt dat bekend is bij de vereniging. Want alleen met dat e-mailadres herkent de app het lid. 

Ontbreekt een emailadres bij een lid, dan kan die persoon niet inloggen in de app en dat wil je uiteraard voorkomen. Het is daarom belangrijk dat ieder lid zijn e-mailadres dat hij wil gaan gebruiken stuurt naar de vereniging ter controle.

Hiervoor dienen de volgende gegevens gemaild te worden naar: info@dos37.nl

 

  • Voor- en achternaam
  • E-mailadres
  • Geboortedatum datum/maand/jaar
  • mobiel telefoonnummer

Als deze gegevens bij de club correct zijn vastgelegd kan de app worden gedownload en kunt het lid zich registeren.

Klik hier voor verdere instructie.

 

Om vervolgens als leider/trainer/teamlid in de app wijzigingen aan de teamindeling te kunnen doen, dient een teamlid de staffunctie “Teammanager” te krijgen. De Teammanager kan vervolgens meerdere personen activeren. Deze functie kan via Sportlink Club toegekend worden aan de gewenste persoon.